Honnan tudnék szerezni a neten a Whirlpool awg-653 típusú mosógépemhez programtáblázatot?
kaptam egy olyan típusú mosógépet,de programtáblázatot már nem!most bajban vagyok,mert nem tudok mosni,mert nem tudom hogy mire állítsam!
ha tudja valaki kérem segítsen!!nagyon fontos lenne!!!!
1.: google a barátod.....
2.: talán nézd meg a gyártó honlapján (whirlpool.hu)
3.: ha ott nem találod, írj nekik emilkét
4.: józan gondolkodással ezt végigcsinálhattad volna magadtól is.
kérdést tettem fel ide és ha már ezt tettem,akkor választ várok!!nem kell az ilyen komment,h jóformán már oda nem írod,h hüe!!
kösz!!
A mi ugyanilyen márkájú, típusú gépünk 2 napja motorikusan adta fel, valószínűleg beázott a motorja, de ez nem biztos, mindenesetre csak zümmög szegény. De 15 van a háta mögött!!!
Az árukeresőben az új gépek közül ugyanezt a kategóriát (tehát kb. 70.000-75.000) nézegettem (Whirlpool AWE 7519), ami persze sokkal fejlettebb már, és elolvastam hozzá a jelenleg 64 kommentet. Érdekes és megnyugtató, hogy nem csak mi mondhatjuk el, hogy mennyire meg vagyunk elégedve a márkával, mivel majdnem mindenki erre hivatkozik a vásárlás okaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!