Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosogatógép nem indul el,...

Mosogatógép nem indul el, vadonatúj, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Sose volt mosogatógépem, új albérletbe költöztem és itt van egy vadonatúj mosogatógép. Leszedtem minden olyat, amivel ki volt rögzítve, akartam nyomni egy próba mosást, a gép bekapcsolt, zümmög, de nem történik semmi, nem jön a víz. Sót nem raktam bele, azt mondták nem kell, majd veszek bele később. Lehet emiatt nem indul el, vagy valahol még van valami amit ki kellene vennem belőle? Gorenje smartflex a fajtája.
2022. jún. 7. 18:25
 1/8 Pelenkásfiú ***** válasza:
100%
Valószínűleg el van zárva a szelep azon a csövön, amin a vizet kapja.
2022. jún. 7. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a kezelési útmutatót, hogy még mit kell vele csinálni. Van egy rakás esetben egy kezdeti beállíás amin végig kell menni.
2022. jún. 7. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Só nélkül ne használd, pár száz forintért lehet venni drogériában, vagy hipermarketben. Nem egy nagy összeg! A gépek és az edényeknek is meg fogják hálálni.
2022. jún. 7. 20:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem amiket ajánlottatok, de így se sikerült. Úgyhogy fel kell hívnom a szervizt..
2022. jún. 9. 10:53
 5/8 Pelenkásfiú ***** válasza:

Ha albérlet, akkor nem a tulajt kéne felhívni?

Ha új, akkor garanciás.. gondolom..

2022. jún. 9. 13:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Ő volt az első akit hívtam, de ő nem szeretne ezzel foglalkozni, úgyhogy én intézem.
2022. jún. 9. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kizárt hogy az üres sótartály miatt nem indul. Én azért feltölteném. Tényleg nem drága a regeneráló só. Az edényeid is sokkal tisztábbak lesznek.
2022. jún. 12. 08:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Rosszul volt valami bekötve, úgyhogy esélye se lett volna rá, de köszönöm az ötleteket :)
2022. jún. 15. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!