Miért kerül a lenti konyhai gépből az egyik kétszer annyiba mint a masik? Leiras alapján nem találok akkora különbséget, magyarazzátok meg megis miert kétszer annyi az Electrolux?
Az első esetben az egyik kerámia főzőlap, a másik meg indukciós.
A működési elvük alapvetően eltérő. Az indukciós drágább elektronikát igényel.
Nekünk pont ilyen electrolux sütő-főzőlap párosításunk van itthon, és tényleg nagyon tudja.
Olvastam, hogy a candy főzőlap nem melegít valami gyorsan, viszont tapasztalatból tudom, hogy az electrolux valami eszméletlen gyorsan forral, és emellett nagyon jól szabályozható. Volt olyan főzőlapunk is, ami ki-be kapcsolgatta magát mint szabályzás, emiatt az étel 2mp-ig nem csinált semmit, aztán 1mp-ig kifutott, nagyon idegesítő volt, viszont ennél meg ahogy állítod a teljesítményt, úgy gyöngyözik a víz, tökéletes. Szerintem ezt tudja a felár.
A sütő is nagyon jó. Szintén hatalmas teljesítményű, és pontosan tartja a hőmérsékletet. Nem az van, hogy a recept ír 180 fokot, akkor 210-re kell tekerni, hogy történjen valami, hanem tényleg 180-on szépen süti. A gőzfunkció nem nagy eresztés, annyi hogy van egy mélyedés az alsó részen, amibe vizet önthetsz, hogy párologjon, nem mintha egy sima tállal nem tudnád ugyanezt. A katalitikus tisztítás meg azt csinálja, hogy felizzítja a fűtőszálakat, hogy narancssárgán világít tőle a sütő és leégeti magáról a szemetet. Látványos, de azért értelmesebb csak kitörölni.
Őszintén szólva, amennyit szoptunk itthon a gagyi tűzhelyekkel, csak azt tudom mondani, hogy legelsőre is a drágábbat kellett volna megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!