Electrolux mosógépnél mit jelent az "állandó lágy plusz" opció?
Az öblítőszer eloszlásának és a ruhanemű puhaságának optimalizálása
érdekében válassza ezt a kiegészítő funkciót.
Ez öblítőszer használatakor javasolt.
A kiegészítő funkció növeli a program időtartamát.
A megfelelő érintőgomb fölötti visszajelző bekapcsol, és mindaddig világít a mosási ciklusok alatt, amíg ki nem kapcsolja ezt a funkciót.
Mert hülyeség. Ugye eleve nem kell "öblítőszer" a tiszta ruhához. Az csak szagosítószer műanyagszaggal, ergo összekoszolják szagmegkötővel ami a hideg vízben "belefagy" a ruhába. Aki ezután még szárítógépet is használ annak meg külön lehet gratulálni.
Létezik minden gépen az "extra" öblítés, ez egy 4. öblítést is csinál és ekkor tolja bele a szagosítót. De ha eleve ki lenne tisztességesen mérve a mosószer akkor erre sem lenne szükség.
Azok a marketingdumák mind mind mesterségesen generált hókuszpókuszok, hogy meg lehessen indokolni miért akarnak többet kopasztani azért az árért.
Naa, bekapcsoltam ezt a gombot mosáskor. Figyeltem mikor szívja ki az öblítőt a rekeszből és mikor engedi le a ruháról az öblítős vizet. Kerek 1 percig állt a ruha az öblítőben 🤔 Ez lehetséges? Emlékszem mikor tiniként még csak keverőtárcsás mosógépünk volt, mikor kiszedtük a ruhákat több óráig áztak az öblítős vízben a ruhák...
Én úgy tudtam, hogy az öblítő azért is kell, hogy puhábbak legyenek a ruhák, szállágyító hatása van és könnyebben lehet vasalni is után.
Alapból 3 órás egy mosási program, jó, én mindig leveszem az alapruháknál a legkisebbre, 58 percre. De pl van olyan, hogy gőzöli is a ruhákat, ilyen vírusírtós, na az 3 óra valamennyi. Meg a farmer program is fix 1,5 órás, ott sem lehet szűkíteni az időt.
Mondjuk egy 58 perces mosásnál, szerintem simán beleférne 5 perces öblítő áztatás, de ez tényleg csak az én igényem 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!