Milyen porszivot vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy tok egyszeru, hagyomanyos porszivot szeretnek venni, maximum 30 ezret szannek ra. Tudnatok ajanlani?2022. máj. 18. 13:03
2/7 A kérdező kommentje:
Nyugi, google a baratom, de konkret ajanlasokra lettem volna kivancsi.
Azert koszi.
2022. máj. 18. 13:28
4/7 Pelenkásfiú válasza:
#2 Amiről személyes tapasztalatom van, az 30 fölötti, ezért linkeltem az árukeresőt a beállított paraméterekkel.
Ott minden típusról olvashatsz sok véleményt.
Ha ide most egy valaki leírja, hogy XY porszívó a legjobb, attól még lehet, hogy 10-ből 9 szerint nagyon rossz.
5/7 anonim válasza:
Nekünk zanussi volt elég megbízható volt. Jelenleg egy sencor van, az is tökéletesen teszi a dolgát.
6/7 anonim válasza:
Electrolux Ease C2
Nekem erre esett a választásom, nem drága, szabályozható a teljesítménye és alacsony teljesítményen is felszedi a szőnyeget, van benne erő. Ami talán negatívum, hogy gyakran kell üríteni a tartályt és tisztítani a szűrőket, mert nagyon hamar elkoszolódnak. Egyébként meg vagyok vele elégedve, újra ezt venném, ha porszívóra lenne szükségem.
7/7 anonim válasza:
Van egy Bosch és egy Samsung is nálunk. Mind a kettő hasonló. Porzsák-nélüli... Árban is kb. ugyanaz. A Bosch-t ajánlom, véleményem szeint százszor jobb, mint a Samsung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!