Milyen porszívót vegyek?
Kell itthonra egy kis méretű porzsák nélküli porszívó takarításhoz. A mostani, 5-6 éves Samsung sajnos bekrepált. Elkezdett fura hangot adni, rázni magát és apró műanyag darabokat köp ki magából. Gondolom a csapágy műanyag házban van, ami kikopott/kiolvadt és a motor darálja a házat. A lényeg, nem igazán javítható, kuka, kell egy másik.
Milyet javasoltok? Ez a márka más szempontból sem volt szimpatikus porszívó terén mindenképp másikat vennék.
Kettőt néztem ki:
- BOSCH BGS05A222. Viszonylag olcsó és nagyon jó véleményeket írnak róla a neten.
- Kärcher VC 3. Kicsivel drágább, nagyon hasonló kialakítású. A garázsban autótakarításra használok egy nagyobb Kärchert, amivel tökéletesen elégedett vagyok. Jó minőségű, jól szív, alkatrész van hozzá. De nem tudom, hogy jobb-e annyival, amennyivel drágább.
Melyiket javasoljátok?
Ebben a kategóriában van esetleg más alternatíva, ami jobban megérné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!