Elromlott a porszívóm.Milyet vegyek?
Nektek milyen márkán belül típusú van?
Köszi a válaszokat!
Max 50ezret szánok rá.
Robotporszívó lehet jó is. Mi Xiaomi Roborock S5max-ot vettünk:
-elég alaposan porszívózik, nincs se hajszál se pormacska a sarokban
-egy egyszerű kis moppal "felmos" bár inkább a finom port szedi össze
-telóról vezérelhető, feltérképezi a szobát, így nem tesz felesleges köröket
-nálunk nem nagy a küszöb, lazán átmegy rajta, de átmászott már papucson meg a fürdőszobai súlymérlegen is :D
"elég alaposan porszívózik, nincs se hajszál se pormacska a sarokban"
Ez kb a két legkönyebben felszívható "kosz", az alapos porszívózás nem itt kezdődik.
"kis moppal "felmos" "
Azt nevezzük inkább söprésnek.
"de átmászott már papucson meg a fürdőszobai súlymérlegen is"
Ja persze, az álmodban maximum.
Engem meglep, hogy ezen az oldalon még ma is él a tévhit, hogy a robotporszívók nem alaposak.
Gyönyörűen kitakarítanak. Akinek kételye van, az kéthetente menjen végig a rendessel is, de semmit se fog felszedni a robot után.
Viszont az egyben feltörlő, porszívózó robotokkal szemben nekem is vannak kételyeim, így iRobot Roomba i7-esem van, ami csak porszívózik és ma-holnap hozom el a Braava-t, ami felmos.
Kérdező, 50-ért szerintem most kézi porszívót vegyél, az úgyis kellene a robot mellé is kiegészítőnek bútorok mellett, esetleges plüss székekre, lámpabúrához, plafonra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!