Elromlott a porszívóm.Milyet vegyek?
Nektek milyen márkán belül típusú van?
Köszi a válaszokat!
Max 50ezret szánok rá.
A látványos részt nagyon jól megcsinálja. Szőnyegeket is. Aki ezt vitatja, az vagy 20 éve látott legutóbb robotporszívót, vagy irigy.
Például nekem szőnyegem ezerszer tisztább, mint a kézivel valaha, szerintem a forgókefe miatt. Jó, ma már a kéziben is szokott lenni néha forgókefe.
Aki lustább/tényleg nincs ideje, az a szűk helyeket ígyis ritkán takarítja a nagy porszívóval, illetve jó, ha hetente porszívózik, míg a robot mehet párnaponta.
Aki szeret takarítani, az lehet, hogy megcsinálja hetente a szűk helyeket, de a robot akkor is segíthet neki.
Én amúgy most vagyok túl bútorvásárláson, szempont volt, hogy lábakon álljon, mert ha a robot nem fér alá, nincs az az isten, hogy én megfelelő rendszerességgel elhúzzam azt a bútort vagy alá nyúljak azzal a kis izével.
"Nem emlékszem mikor töröltem le utoljára az üvegasztalt vagy a tv-t mert egyszerűen nincs rajta por "
Elmondok neked egy titkot: A por nem a padlón termelődik, hanem lerakódik oda. Attól, hogy a padlót rendszeresen tisztítod, nem lesz teljesen tisza az asztal. Nyilván valamennyivel kevesebb lesz rajta a por, de ne adjuk már elő ezeket a népmeséket...
Én komolyan azt érzem, mint amit az elvakult válaszolók jórésze csinál ha szóba kerül a bitcoin, ész nélkl mondanak hülyeségeket.
Egyébként 32 perc alatt max egy egyszobás garzonnal végez...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!