Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elromlott a porszívóm.Milyet...

Elromlott a porszívóm.Milyet vegyek?

Figyelt kérdés

Nektek milyen márkán belül típusú van?

Köszi a válaszokat!

Max 50ezret szánok rá.

2021. máj. 2. 19:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

A látványos részt nagyon jól megcsinálja. Szőnyegeket is. Aki ezt vitatja, az vagy 20 éve látott legutóbb robotporszívót, vagy irigy.

Például nekem szőnyegem ezerszer tisztább, mint a kézivel valaha, szerintem a forgókefe miatt. Jó, ma már a kéziben is szokott lenni néha forgókefe.

Aki lustább/tényleg nincs ideje, az a szűk helyeket ígyis ritkán takarítja a nagy porszívóval, illetve jó, ha hetente porszívózik, míg a robot mehet párnaponta.

Aki szeret takarítani, az lehet, hogy megcsinálja hetente a szűk helyeket, de a robot akkor is segíthet neki.

Én amúgy most vagyok túl bútorvásárláson, szempont volt, hogy lábakon álljon, mert ha a robot nem fér alá, nincs az az isten, hogy én megfelelő rendszerességgel elhúzzam azt a bútort vagy alá nyúljak azzal a kis izével.

2021. máj. 3. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Ropotporszívó naponta jár körbe (32 perc). Szőnyegből csak kicsik vannak (padlófűtés), küszöb szintén kicsi. Nem emlékszem mikor töröltem le utoljára az üvegasztalt vagy a tv-t mert egyszerűen nincs rajta por amióta használjuk. Nagyon bejött.
2021. máj. 4. 13:48
 13/15 anonim ***** válasza:
És tovább is ment másik szobába?
2021. máj. 5. 00:29
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

"Nem emlékszem mikor töröltem le utoljára az üvegasztalt vagy a tv-t mert egyszerűen nincs rajta por "

Elmondok neked egy titkot: A por nem a padlón termelődik, hanem lerakódik oda. Attól, hogy a padlót rendszeresen tisztítod, nem lesz teljesen tisza az asztal. Nyilván valamennyivel kevesebb lesz rajta a por, de ne adjuk már elő ezeket a népmeséket...

Én komolyan azt érzem, mint amit az elvakult válaszolók jórésze csinál ha szóba kerül a bitcoin, ész nélkl mondanak hülyeségeket.

Egyébként 32 perc alatt max egy egyszobás garzonnal végez...

2021. máj. 5. 12:47
 15/15 anonim válasza:
Nálunk pl durván 72perc alatt végez - 135m2, kevés szőnyeg, több falra szerelt bútor(alatta is porszívózik). Amúgy valóban nem tökéletes, mert ahova nem fér be, ott marad por, de ez van. Így is nagyon sok koszt, hajat, morzsát összeszed, amúgy meg egy kényelmi berendezés és nem istenesíteni akarom, de nagyon nem bántuk meg, hogy megvettük :)
2021. máj. 5. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!