A mikrohullámú sütőben lehet sütni?
Figyelt kérdés
Légy szíves, magyarázd el.2022. máj. 8. 23:35
1/19 anonim válasza:
Olvasd el a használati utasítást.
2/19 A kérdező kommentje:
Nekem nincs mikrohullámú sütőm.
2022. máj. 8. 23:51
4/19 A kérdező kommentje:
🤦♀️🤦♂️🤦
2022. máj. 8. 23:53
6/19 A kérdező kommentje:
Az mikrohullámú plusz grillsütő egyben.
De én arra vagyok kíváncsi, hogy a mikrohullámú sütőben lehet-e sütni, mert ha nem, akkor miért hívják sütőnek?
És ha nem lehet sütni, akkor érdekel, hogy mi a magyarázat erre.
2022. máj. 9. 00:15
7/19 anonim válasza:
Hát mondjuk piskótát nem lehet enne sütni mint a gázos, vagy villanyos normáls fütőben. Nem melegíti egyenletesen, mert csak a cucc szélés melegíti. a közepe hideg marad.
8/19 anonim válasza:
Lehet, csak nem érdemes.
9/19 anonim válasza:
Mikrohullámú SÜTŐ elnevezést a magyarok adták, eredetileg ez egyáltalán nem sütő. És innentől kezdve a kérdésed értelmezhetetlen, mert egy magyar félrenevezésből szeretnél kihámozni olyasmit, ami nincs benne az eredeti készülékben. (csak ha mikrohullámú plusz grillsütő egyben)
Ez kb hasonló, mint amikor a magyarok keverik a tolókocsi és a kerekesszék fogalmát.
10/19 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy angolul microwave oven a neve - az is sütőt jelent, nem?
2022. máj. 9. 03:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!