Elromlott a porszívóm úgyhogy újat kell vennem. Melyiket ajánlanátok max. 40-50 000 Ft-os árkategóriában?
Anno egy miele -t vettünk.
Kifutó típus volt és kiszórták egy "50k" ért. Amúgy vagy 70-80 volt.
Feleségemet nem lehetett róla lebeszélni.
Egyébként jó volt, még akkor lett véve bőven mikor lehetett nagyteljesítműnyű egy porszívó. Porzsákos, és a porzsák darabja 1000 felett van. Valami 6k egy 4db os csomag. Utángyártottak vacakok mind. Egyedül egyetlen egyszer az aldiban vagy a Lidl ben lehetett kapni nem ehhez a típushoz de bele tudtam faragni. Na az volt elfogadható.
Sok fért bele, nem kellett gyakran cserélni de évi 2 csomag azért elment.
10 évet bírt a porszívó. Egy gégecső tört el a gyerekek elszakították.
Gyári annyi lett volna mint a porszívó, úgy hogy utángyártott lett, az türhető.
Ezek miatt a szívások miatt elhatároztam hogy körbenézek és minimalizálni akarom a munkát, az utána járást.
Volt több porszívóm, Pilips, exeltrolux, Samsung mitudom én miket próbáltam. Vagy kölcsön kértem, vagy megvettem és elajándékoztam.
Végül egy Bosch mellett kötöttem ki. NEm vagyok nagy híve a márkának, és ennek is vannak hiányosságai.
Ez a fajta:
NEm tudom pontosan a cikkszámát, és sok van belőle olyan 30-50 között, szín és kialakítás függő, de a lényege hogy a portartály csitt csatt, kinyitod, kiöntöd és nem kell cibálni erőlködni hogy kivedd, meg alsó majom fogással 4 kézzel betartani mint egyes Samsungoknak...
Lényege ez a fajta kivehető portartály, bitang egyszerű és jó.
Konstrukciós hiányossága hogy kicsi, kevés hely van benne a kábelnek, gégecső nem túl felxibilis, kerekei olyanok mintha sámli lábak lennének, néhány hét után csak akkor gurul ha muszáj. Szűrők is ebben a tartályban vannak egy helyen.
Tudom javasolni.
Most már több is van a családban. Évek óta nyúzzuk. (kb 3 éve.)
Nem kell porzsákkal bíbelődni az szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!