Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elromlott a porszívóm úgyhogy...

Elromlott a porszívóm úgyhogy újat kell vennem. Melyiket ajánlanátok max. 40-50 000 Ft-os árkategóriában?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 28. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#8-as, tiszta pazarlás! Ki lehet annyira porolni, hogy többször lehessen használni (épp ez az :/) + nem gyűlik a szemét, és persze gazdaságosabb is!
2022. máj. 2. 21:03
 12/14 anonim válasza:
100%
Én mondjuk csak vízszűrős porszívót vennék, tisztítja a levegőt is, minden használat után csak egyszerűen ki kell borítani a koszos vizet (persze előtte feltölteni vízzel), meg kiöblíteni a tartályt. Van 40-50 ezer forintos áron is, bár nem tudom, milyen minőségben, én drágább fajtát fogok venni.
2022. máj. 10. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Anno egy miele -t vettünk.

Kifutó típus volt és kiszórták egy "50k" ért. Amúgy vagy 70-80 volt.

Feleségemet nem lehetett róla lebeszélni.

Egyébként jó volt, még akkor lett véve bőven mikor lehetett nagyteljesítműnyű egy porszívó. Porzsákos, és a porzsák darabja 1000 felett van. Valami 6k egy 4db os csomag. Utángyártottak vacakok mind. Egyedül egyetlen egyszer az aldiban vagy a Lidl ben lehetett kapni nem ehhez a típushoz de bele tudtam faragni. Na az volt elfogadható.

Sok fért bele, nem kellett gyakran cserélni de évi 2 csomag azért elment.

10 évet bírt a porszívó. Egy gégecső tört el a gyerekek elszakították.

Gyári annyi lett volna mint a porszívó, úgy hogy utángyártott lett, az türhető.

Ezek miatt a szívások miatt elhatároztam hogy körbenézek és minimalizálni akarom a munkát, az utána járást.

Volt több porszívóm, Pilips, exeltrolux, Samsung mitudom én miket próbáltam. Vagy kölcsön kértem, vagy megvettem és elajándékoztam.

Végül egy Bosch mellett kötöttem ki. NEm vagyok nagy híve a márkának, és ennek is vannak hiányosságai.

Ez a fajta:

[link]

NEm tudom pontosan a cikkszámát, és sok van belőle olyan 30-50 között, szín és kialakítás függő, de a lényege hogy a portartály csitt csatt, kinyitod, kiöntöd és nem kell cibálni erőlködni hogy kivedd, meg alsó majom fogással 4 kézzel betartani mint egyes Samsungoknak...

Lényege ez a fajta kivehető portartály, bitang egyszerű és jó.

Konstrukciós hiányossága hogy kicsi, kevés hely van benne a kábelnek, gégecső nem túl felxibilis, kerekei olyanok mintha sámli lábak lennének, néhány hét után csak akkor gurul ha muszáj. Szűrők is ebben a tartályban vannak egy helyen.

Tudom javasolni.

Most már több is van a családban. Évek óta nyúzzuk. (kb 3 éve.)

Nem kell porzsákkal bíbelődni az szuper.

2022. máj. 18. 10:47
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
Én egyik áruházban (nem reklámozom) vettem 18ezerért egy vezeték nélküli, akksis porszívót kb 1 éve, hibátlan.
2022. máj. 18. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!