Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elromlott a porszívóm úgyhogy...

Elromlott a porszívóm úgyhogy újat kell vennem. Melyiket ajánlanátok max. 40-50 000 Ft-os árkategóriában?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 28. 20:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%

Az a lényeg, hogy porzsákosat vegyél.

Én 1 éve vettem 70ezer körül egy nagyon csendes Electroluxot, az a garancia lejárta után 2 héttel elromlott. Első lépésként 28.000 lenne az elektronika csere, de lehet, hogy mást is cserélni kell, az még 16ezer. Szóval én Electroluxot nem veszek többet.

A 10 éves Miele még mindig jó.

2022. ápr. 28. 20:37
 2/14 anonim válasza:
55%

Mi néztük a teljesítményét, a kábel elég hosszú-e, cső fém legyen és mi a porzsák nélküli mellett voksoltunk.

Végülis takarítógépet vettünk, amire illett minden paraméter.

Porszívóba ETA lett volna a választás.

Pl.

ETA Stormy 2517

[link]

2022. ápr. 28. 21:27
 3/14 anonim ***** válasza:
10%
Ennél olcsóbbak is vannak és jók. De had ne én találjam ki a paramétereket neked mi a jó.
2022. ápr. 29. 05:35
 4/14 anonim válasza:
47%
Mi 25 ezerért vettünk egyet 6 éve.Azóta is szív mint a nem tudom mi.Ki kell rázni a benne lévő szűrőt és akkor jol szív.A lényeg hogy ne porzsákosat vegyél,hanem porzsák nélkülit.Azt csak ki kell önteni.A porzsák meg drága!
2022. ápr. 29. 07:07
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Porzsák nélkülit csak akkor, ha van kompresszorod, ki tudod fujatni vele. Nekem mindkettő van, a porzsák nélküli nagyon macerás, a porzsákos tiszta, jobban szűr, kevesebb dolog van vele.
2022. ápr. 29. 12:52
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Ennyiből már jó vezeték nélküli rúdporszívót lehet venni. Arra figyelj, hogy lehessen csak a csővel szívni, bármiféle fej nélkül.
2022. ápr. 29. 17:44
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

Ja persze, Miele, a drágát könnyű ajánlani, pedig sokkal olcsóbban is vannak jók, csak nem minden márka jó mindenben, egyik ebben, másik abban, ezek szerint az Electrolux porszívóban nem jó!

Saját tapasztalatom szerint pedig a Zanussi sem, viszont az ETA tényleg nagyon jó, azt én is ajánlom!

És porzsák nélkülit! A porzsákot kissé macerás ki-be illeszteni, kirázva nagyon száll a por, és időnként cserélni kell! Ezzel szemben a porzsák nélkülinek műanyag tartálya van, amit egyszerű ki-be pattintani, az alját lenyitva pedig a tartalma közvetlenül beleengedhető a kukába, alig porzik! Tapasztalat, nekünk mindkettő volt itthon! Illetve jó ha van benne Hepa szűrő is, így kevesebb por jut vissza a levegőbe! Szívóteljesítménye pedig legyen legalább 400-450 watt, azzal már hatékonyan lehet takarítani, viszont ez nem egyenlő a motor teljesítményével, és a gyártók sokszor fel sem tüntetik közvetlenül az adatlapon, alaposabban utána kell nézni!

50 ezer Ft-ig már javában vannak ipari porszívók is, sőt, nagy teljesítményben már csak olyanok vannak, ezeket nézd meg:

[link]

Ha viszont rúd porszívó lenne jobb, vezetékes vagy akkumulátoros, van választék bőven:

[link]

2022. máj. 2. 01:26
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

7-es!

A porzsákot nem kell kirázni, az a lényeg, hogy kiveszed, eldobod, beteszed az újat. Nekünk is van mindkettő, a porzsák nélküliből látszólag csak kiöntöd a tartály tartalmát, a valóságban viszont a szűrőit is rendszeresen portalanítani kell.

2022. máj. 2. 07:06
 9/14 anonim válasza:
100%

Szia!

Végülis sikerült jól választani?

2022. máj. 2. 10:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Még nem választottam.
2022. máj. 2. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!