Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Túláramot kapott mikrót és...

Túláramot kapott mikrót és öregecske hangfalat meg lehet javítani?

Figyelt kérdés
A hangfal kb. 15 éves. Teljesen jó, nagyon szeretem. Az egyik nem működik, a másik tökéletes. (Ezek ilyen kis egyszerű, asztalra tehető mini hangfalak, az asztali szgéphez csatlakoztathatóak. Egy zsinórral össze vannak kötve.)

2022. ápr. 27. 21:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem zsinórral, hanem vezetékkel. :)
2022. ápr. 27. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindent meglehet javítani, attól függ mi a baja. Ha nem írsz semmi konkrétumot, nem fogok tudni segíteni. Se én, sem más. A mikróban nézd meg a biztosítékot jó e még. De ha nem értesz az elektronikához, akkor a többit hanyagold. Mert sok probléma lehet. A hangszórókról még nem tudkk semmit, ellenőrízd a kábelt szakadás méréssel,megnézheted a membránt is.
2022. ápr. 28. 01:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Természetesen
2022. ápr. 28. 06:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Akkor keresek vkit, aki meg tudná javítani őket.

2022. ápr. 28. 07:38
 5/8 A kérdező kommentje:

2

Hol kell megnézni a mikróban a biztosítékot?

(Mindenféle szerelés/javítás roppantul érdekel, de kicsit kevéssé értek ezekhez középkorú nőként.)

2022. ápr. 28. 07:51
 6/8 anonim ***** válasza:
A belsejében.
2022. ápr. 28. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:
A túráram mitől lett?
2022. ápr. 28. 18:54
 8/8 A kérdező kommentje:

6

Köszönöm. :)

7

Nem tudom pontosan, nem az enyém. Egy barátnőmé, ő mondta, hogy túláramot kapott (részletek homályosak) és azóta nem használták, nem kapcsolták be. Az én mikróm kb. 22 éves, ez meg egy pár éves darab. Szívesen megnézném közelebbről, de azt sem tudom, be szabad-e kapcsolni.

A túláramról további infókat gyűjtök. :)

2022. ápr. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!