Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért mondják hogy a Samsung...

Miért mondják hogy a Samsung márkák nem jók?

Figyelt kérdés

Nemrég pontosabban tegnap vettem egy samsung mosógépet és pár embernek nem tettszik a samsung termékek.

Miért?

2010. szept. 15. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Fogalmam nincs,nekünk csak Samsung cuccaink vannak itthon,mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.Ok,nem a legmenőbb márka,de mi erre nem adunk.Az,hogy valakinek nem tetszik ez a márka arra rá kell hagyni.
2010. szept. 15. 22:38
 2/9 A kérdező kommentje:
nekünk is samsung Dvd-nk van meg videónk meg tvn-k is samsung és több mint 10 évesek és nagyon jók..
2010. szept. 15. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:

A samu csak tv-ben(meg esetleg mobilban)jó !!!

A többiben átlagos.

2010. szept. 15. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:

az a baj a samsungal, hogy szinte mindenféle elektronikai piacon ott van, mindenben nem lehet jó.

pl mosógéphez nem sok köze van sztem, bár nincs tapasztalatom a samsung mosógépről, de el tudom képzelni, hogy van jobb márka.

Bár abban is biztos vagyok, hogy komoly baj se lehet vele...

2010. szept. 15. 23:03
 5/9 anonim ***** válasza:
mert a merevlemezek amiket készítenek, kritikán aluliak. A harmadik garanciális csere után (mert nem tudják megjavítani) bontották a 3 éves garanciaszerződésem.
2010. szept. 17. 12:19
 6/9 A kérdező kommentje:
jó de nekem nem merevlemezem van hanem mosógépem és nagyon okosan és szépen is mos..
2010. szept. 17. 13:02
 7/9 anonim válasza:
Samsungba inkább telo és tv a jó..
2010. szept. 18. 20:32
 8/9 anonim válasza:
de pl: dvd iró az kuka,monitorba már jó
2010. szept. 18. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Samsung mikrónkat 10-15 éve használjuk. A fehér mikrók és mosógépek lesárgulnak, ezért gondolkozunk ezüst színűn. Mosógépből is vagy AEG-t vagy Samsungot veszünk.
2010. szept. 19. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!