Miért mondják hogy a Samsung márkák nem jók?
Figyelt kérdés
Nemrég pontosabban tegnap vettem egy samsung mosógépet és pár embernek nem tettszik a samsung termékek.
Miért?
2010. szept. 15. 22:34
1/9 anonim válasza:
Fogalmam nincs,nekünk csak Samsung cuccaink vannak itthon,mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.Ok,nem a legmenőbb márka,de mi erre nem adunk.Az,hogy valakinek nem tetszik ez a márka arra rá kell hagyni.
2/9 A kérdező kommentje:
nekünk is samsung Dvd-nk van meg videónk meg tvn-k is samsung és több mint 10 évesek és nagyon jók..
2010. szept. 15. 22:41
3/9 anonim válasza:
A samu csak tv-ben(meg esetleg mobilban)jó !!!
A többiben átlagos.
4/9 anonim válasza:
az a baj a samsungal, hogy szinte mindenféle elektronikai piacon ott van, mindenben nem lehet jó.
pl mosógéphez nem sok köze van sztem, bár nincs tapasztalatom a samsung mosógépről, de el tudom képzelni, hogy van jobb márka.
Bár abban is biztos vagyok, hogy komoly baj se lehet vele...
5/9 anonim válasza:
mert a merevlemezek amiket készítenek, kritikán aluliak. A harmadik garanciális csere után (mert nem tudják megjavítani) bontották a 3 éves garanciaszerződésem.
6/9 A kérdező kommentje:
jó de nekem nem merevlemezem van hanem mosógépem és nagyon okosan és szépen is mos..
2010. szept. 17. 13:02
7/9 anonim válasza:
Samsungba inkább telo és tv a jó..
8/9 anonim válasza:
de pl: dvd iró az kuka,monitorba már jó
9/9 anonim válasza:
Samsung mikrónkat 10-15 éve használjuk. A fehér mikrók és mosógépek lesárgulnak, ezért gondolkozunk ezüst színűn. Mosógépből is vagy AEG-t vagy Samsungot veszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!