Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Filament Ledes E27 fényforrást...

Filament Ledes E27 fényforrást hogyan lehetne megjavítani?

Figyelt kérdés
Eszméletlen gyorsan "kiégett". És én úgy tudom ezek bonyolultabbak annél mint egy hagyományos villanykörte. És elképzelhető hogy csak egy kis ellenállás vagy kondenzátor ment benne tönkre amit elektronikai boltbál egy filléres alkatrész cseréjével megoldható. Van valakinek ilyen tapasztalata?
2022. ápr. 3. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
A blokkal visszaviszed oda ahol vetted.
2022. ápr. 3. 22:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincsen már rá garancia.
2022. ápr. 3. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

Rendszerint a vezérlő ic megy ki, túlmelegszik.

Én is rendeltem akciósan. Napok alatt tönkrementek. Nem volt semmi jel az ic-n, s a többi alkattrésszel nem volt semmi baj. Próbáltam javítani a hűtésén, így néhány hónapoig működött.

2022. ápr. 4. 01:31
 4/7 Szirty ***** válasza:
84%

Szét kell barkácsolni a burkolatot, esetleg a menetes részt hogy hozzáférj az elektronikához.

Sajnos ezek ált. úgy vannak összerakva (ráperemezve a fém, ráragasztva a műanyag, stb) hogy ritkán szerelhető kultúráltan.

2022. ápr. 4. 07:52
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Semmi értelme alkatrészt cserélni rajta, mert ugyanúgy túlmelegszik és megint lehet majd cserélni. A kínaiak szeretnek selejtet gyártani.
2022. ápr. 4. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Ami nekem volt -talán még van belőle párd db.- valahogy a vezérlő ic-t kellene jobban hűteni. Hiába furkáltam körbe, kevés volt, viszont kevés a hely, hútőborda nem fér el. Egy kis fekete jelöletlen csip, nem láttam hány lába van.
2022. ápr. 4. 19:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Na majd szét fogom szedni valahogy és küldök képeket
2022. ápr. 4. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!