Foglalkozik valaki mosógépprogramozással?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy a gyárilag beprogramozott mosógépeket át lehet-e programozni például van egy adott program ami 3 óráig mos 40 fokon azt át lehet-e programozni arra, hogy csak 2 óráig mosson visszont 60 fokon?!2022. márc. 18. 15:43
11/27 anonim válasza:
Nekem pl LG van, 2017-es modell, a 60 fokos pamutprogram 1 ó 35 perc, már azzal a töltetnennyiséggel, amivel én el szoktam indítani.
Amúgy miért sok?
Beteszed a mosást, bemész a nappaliba, elfoglalod magad, lejár, kimész, teregetsz.
12/27 anonim válasza:
Nekem is LG van, a hatvan fokos intensiv program egy óra.
13/27 A kérdező kommentje:
11 -es nem a másfél óra a sok az jó is lenne 60 fokon hanem a 3,5 óra ami nem tetszik, mert tönkre teszi a ruhát.
2022. márc. 20. 03:17
14/27 anonim válasza:
Leírnád esetleg, hogy jelenlegi gépednek pontosan mi a neve és milyen programja nem jó neked? Könyve megvan? (Ne csak a márkanevét és ne csak azt írd le, hogy felültöltős)
15/27 anonim válasza:
"5ös pár napja fel vettem a kapcsolatot az LG-vel és azt mondták nincs olyan mosógépük amin én szabályozhatom az időt, mivel azt a mosógép határozza meg a ruhatöltet súlyától függően."
Ilyen "túlokosat" nem veszünk.
16/27 anonim válasza:
A ruha nem megy tönkre attól, hogy 3,5 órát mossa a gép...
17/27 anonim válasza:
Azért mos 3 órát mert valószínű teletömöd.
18/27 A kérdező kommentje:
Nem nem tömöm tele direkt kipróbáltam, és igazából ami jelenleg van is elvileg súlyt néz de ha 1 nadrágot rakok bele is nagyon minimum 3 óra 10 percig ugrik le az idő. Amúgy max 6kg-ig mos. Annál jobban nem tudom tele tömni. De ennél a kérdésnél nem is ez volt a lényeg.
2022. márc. 21. 04:03
19/27 anonim válasza:
Leírnád esetleg, hogy jelenlegi gépednek pontosan mi a neve és milyen programja nem jó neked? Könyve megvan? (Ne csak a márkanevét és ne csak azt írd le, hogy felültöltős)
20/27 anonim válasza:
"3 óráig mos 40 fokon azt át lehet-e programozni arra, hogy csak 2 óráig mosson visszont 60 fokon?!"
Ehhez nagyobbra kéne cserélni a fűtőszálat ami így is 2000W, akkor kéne 3000W-os, azt viszont sem az óra, sem a vezeték nem bírná..
Na ezt "programozd" át...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!