Mekkora kárt okozhattam a porzsáknélkülu porszívónak azzal, hogy elfelejtettem tisztítás után szűrő nélkül porszívóztam fel?
Samsung vcc43u0v3d/xeh típusú porszívónk van, kimostam a portáló alatti szűrőt, majd anélkül porszívóztam fel...
Rettegek, hogy véletlen elcsesztem, és egyszer elfüstől, ezzel tűzriadot okozva a koliban.....
Én a vizes porszívóval szívtam fel annyi vizet, többször is, hogy alul csorgott ki belőle :D Most már meg kéne csinálnom, mert brutál csapágyas, olyna hangja van mint a Zetor traktornak.
A porzsák nélkülinél ugyanez van. A mocskot nem szűri ki, hanem átmegy az egész gépen. A motornál lerakódhat és a csapágynak sem tesz jót. De egy alkalom miatt nem fog megdögleni a gép. Annyit csináltál, hogy kifelé is fújt a porból rendesen... nem volt feltűnő? :D
Mindenesetre a motor mögötti szűrőt, szűrőket nézd meg, és takarítsd ki. Ez általában a HEPA szűrő amit amúgyis rendszeresen cserélni kell. Ha nagyon csúnya színe van, akkor cseréld ki.
Írtam a terméktámogatásnak, hátha tudnak valamit segíteni.
Levettem a burkolatot, hátha látok valamit, de semmivel nem tudtam meg többet, hogy került-e bele szennyeződés (pl. haj).
Rohadtul frusztrál, hogy azért van ez az egész, mert kölcsönadtam valakinek akinek full retek a szobája és a szűrő borzalmasan mocskos volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!