Milyen tésztakészítő gépet ajánlanátok?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Tehát csak beleöntöd a lisztet, tojást, meg vizet, sót, lent meg jönnek ki a spagetti-kukacok?
Komolyan kérdezem, az ilyennek már a szex is csak segédeszközzel megy?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Formázó gépből ami jó és megfizethető, az a Laica. Van olcsóbb, az gyenge anyagból van, hamar tönkre fog menni, és van drágább, azt pedig nem nagyon fogog kihasználni.
Egy levestészta (maga a tészta, formázás nélkül) készítése két perc alatt megvan, ha nagyon kezdő vagy akkor öt perc, nem érdemes elővenni miatta semmilyen gépet.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Tehát gyúrt tészta nyújtásához keresel ilyen tekerős gépet?
Az ismeretségi körömben a Marcato Atlas márkát dícsérik - persze nem olcsó..
pl:
Az olcsóbb hasonló gépeknél az szokott lenni a probléma, hogy a hengerek precizitása nem elegendő, és nem lehet jól beállítani a tészta vékonyságát. Kínszenvedés vele dolgozni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Olyan tésztanyújtó, ami el is készíti a tésztát? Olyan nincs, ehhez két külön gép kell!
Dagasztáshoz:
Nyújtáshoz:
Laica... én nem nevezném jónak, nekünk sima analóg konyhamérleg volt belőle, de 2 hónap után az is besz#rt, csalódtam a márkában! Bezzeg a Marcato Atlas tésztanyújtó... anno 30 éve Németországból kaptuk rokonoktól, a mai napig semmi baja, csak már évek óta bolti tésztát veszünk, időbelileg gyorsabb, ezért nincs használatban. Persze kissé drága, de hosszú távon mindenképp jobban megéri!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!