Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit csináljak egy biztonsági...

Mit csináljak egy biztonsági szelepnél folyó bojlerrel?

Figyelt kérdés
Két hete szereltek fel nálam egy Hajdu 50 literes boylert délután. Még az nap este telefonáltam nekik, hogy folyik a bojler a szelepnél, nem csöpög, hanem folyik, mire észrevettem szinte úszott a fél fürdőszoba. Jöttek is vissza késő este, rátettek egy átlátszó kis csövet a szelepre, azt bele a mosdóba, és ennyi volt. Azt mondták, ha nagyon folyik, egyszerűen csak húzzam ki a bojlert a konektorból. Akkor azt mondták, jönnek vissza pár nap múlva ellenőrzésre. Azóta elérhetetlenek, nem veszik fel a telefont, ha felveszik nagy nehezen, majd visszahívnak azt mondják, és megbeszéljük. De nem hívnak, többszöri hívásomra nem válaszolnak. Én nem értek hozzá, egyedül élek, idős nő vagyok, a férjem elhunyt. A bojler még garanciás bőven, két hete vették meg a vízszerelők, el is hozták, felrakták, beüzemelték.
2022. jan. 31. 14:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha hétfőn sem jönnek ki, akkor lépek! Idős vagyok, de nem h.lye.
2022. febr. 3. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

5-ös vagyok

Azért javasoltam hogy nyomáscsökkentőt kell beszerelni elé mert ha a hálózati nyomás eleve magas akkor a hőtágulás miatt elérheti a 6bar-os biztonsági szelep határát és kinyithat a szelep.

Budán rendszeresen előfordul ez a jelenség.

Ezt minden gépész tudta már 20 évvel ezelött is.

Pontozzatok le de azután miután utána olvastok.

2022. febr. 3. 15:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma kijöttek, és kicserélték a biztonsági szelepet.
2022. febr. 9. 19:30
 14/15 Szirty ***** válasza:
Na és folyik még? :)
2022. febr. 10. 19:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Szia! Most meg egyáltalán nem folyik, még csak nem is csöpög, akkor sem ha melegít. :)
2022. febr. 11. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!