Mit csináljak egy biztonsági szelepnél folyó bojlerrel?
Figyelt kérdés
Két hete szereltek fel nálam egy Hajdu 50 literes boylert délután. Még az nap este telefonáltam nekik, hogy folyik a bojler a szelepnél, nem csöpög, hanem folyik, mire észrevettem szinte úszott a fél fürdőszoba. Jöttek is vissza késő este, rátettek egy átlátszó kis csövet a szelepre, azt bele a mosdóba, és ennyi volt. Azt mondták, ha nagyon folyik, egyszerűen csak húzzam ki a bojlert a konektorból. Akkor azt mondták, jönnek vissza pár nap múlva ellenőrzésre. Azóta elérhetetlenek, nem veszik fel a telefont, ha felveszik nagy nehezen, majd visszahívnak azt mondják, és megbeszéljük. De nem hívnak, többszöri hívásomra nem válaszolnak. Én nem értek hozzá, egyedül élek, idős nő vagyok, a férjem elhunyt. A bojler még garanciás bőven, két hete vették meg a vízszerelők, el is hozták, felrakták, beüzemelték.2022. jan. 31. 14:18
1/15 Szirty válasza:
Akkor is folyik ha nem fűt (tehát kihúzod az áramellátást).
Bár az hogy nem csak csöpög arra utal hogy akkor is folyik. Ha így van, akkor ki kell cseréltetni garanciálisan a biztonsági szelepet.
Ha nagyon nem akarnak jönni a fogyasztóvédelem emlegetése ösztönzően hathat...
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2022. jan. 31. 14:48
3/15 anonim válasza:
Szerintem is a biztonsági szelepet kell kicseréltetni. Gondolom azt is ők hozták.
4/15 anonim válasza:
Nem lehet hogy fordítva szerelték be a visszacsapó szelepet?
Merre mutat rajta a nyil?
5/15 anonim válasza:
Lehet hibás a biztonsági szelep de inkább arra gyanakszom hogy nyomáscsökkentőt is kellett volna beszerelni a biztonsági szelep elé.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sikerült elérnem őket, csütörtökön délután kijönnek.
2022. febr. 1. 12:35
7/15 anonim válasza:
na kiváncsi vagyok mi lesz a hiba
8/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudnak jönni, mert covid-osok állítólag. Majd hétfőn érdeklődjek, hogy meggyógyultak e.
2022. febr. 3. 13:49
9/15 Szirty válasza:
"Sajnos nem tudnak jönni..."
Na most miért nem lepődök meg? :-/
10/15 anonim válasza:
Keress egy másik szerelőt aki megcsinálja.
Ezeknek meg mondd meg hogy feljelented őket a NAV-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!