Mosogatógép beszívja a vizet, de nem nyomja az edényekre, aztán kiszivattyúzza, mi lehet a gond ? Részletesen lenn.
Figyelt kérdés
Van egy whirlpool adg 3550 mosogatógépünk (régebbi, beépített).A gond, hogy a vizet felveszi (a csövön bemegy a mosogatógépbe a víz), de utána nem tisztítja el az ~edényeket, azaz a kis pörgő vízbefecskendezők ugyan úgy állnak, és száraz a belseje teljesen a gépnek majd kiszivattyúzza a vizet. Ha elzárom a befele menő vizet, akkor jelzi okosan hogy nincs víz, megnyitom bemegy a víz, majd semmi, aztán egy idő után kiszivattyúzza. Van valakinek valami ötlete hogy mit kellene megnézni/megcsinálni?2022. jan. 30. 12:09
1/11 anonim válasza:
El van dugulva. Első körben a szűrőt tisztítsd ki, a forgó karokat szedd le és engedj át rajta vizet, ha nem megy át tisztítsd ki. Ha ez nem segít, szerelőt kell hívni.
2/11 anonim válasza:
En is a takaritast probalnam elsore.
3/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen gépem van, nekem leégett a motorja mikor ezt csinàlta, az volt a hiba.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ha a tisztítás alatt a lefolyó szűrőjére, valamint arra gondoltok hogy a pörgettyűket vegyem le, és engedjek át rajtuk vizet, az megtörtént, elvileg szabad útja van a víznek mind befele, mind kifele. Amennyiben nem jóra gondolok, abban az esetben leírnátok hogy mit kellene még kitisztítani? Köszönöm a linket.
2022. jan. 30. 13:31
5/11 anonim válasza:
Szerintem semmit. Én is végigcsináltam ezeket, még duguláselhárítókat is kihívtam sok pénzért, az sem segített. Kaptam egy telefonszámot, konyhai kisgép szerelőjét, kijött- már a hangjából megmondta hogy nagy a baj. Kiszereltettem, elvitték hozzá, 1,5 nap múlva hívott hogy bizony leégett a motor. 40 ezer. Megcsináltattam, mert igaz nem egy hiper-szuper modern gép, de imádom, és nekem is beépített, ez illik a konyhába méretileg. Szerintem te is nézz ki egy szerelőt, ő megmondja mi a gond. 3-as voltam.
6/11 A kérdező kommentje:
Milyen motorja égett le ? Nem nagyon vagyok még képben a működési mechanizmusnának. Azt csinálja, hogy telenyomja az alját vízzel az oldalsó nagy kerek lyukon, és az aljában áll a víz, majd kiszivattyúzza a lefojóba. Ez volt nálad is ? Milyen fázis marad ki ? A lenn összegyűlt vizet kellene utánna használnia a pörgettyűkhöz, vagy az teljesen külön megy ?
2022. jan. 30. 15:59
7/11 anonim válasza:
Mit tudom én :D Hát a motor ami meghajtja az egészet, tudja a franc. Nekem is állt az aljában a víz, és berregő hangot adott ki, és nem váltotta a programokat, mintha egy helyben toporgott volna. Könnyebb lenne szerelőt hívnod, mint itt a távolban segítséget kérned :))
8/11 A kérdező kommentje:
Az lesz, csak vasárnap van :D úgy voltam h ha meg tudom csinálni, akkor király, ha nem, akkor hétfőn szerelő :D
2022. jan. 30. 16:57
9/11 A kérdező kommentje:
ui.: Nálunk vált a programok között.
2022. jan. 30. 16:58
10/11 anonim válasza:
Inkább hívd ki, és ha "kicsi" a baj akkor oké, nehogy úgy járj mint én hogy 40 ezres baja legyen. Azóta kiválóan működik a gépem, mintha új lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!