Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Anyukák! Melyik mosógépet NE...

Anyukák! Melyik mosógépet NE vegyem meg?

Figyelt kérdés
Tönkrement a régi és vennünk kell másikat.Melyiket ajánlanátok,kinek milyen van?Előnyöket hátrányokat márkát írjatok!
2010. szept. 9. 12:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kettő mosógépem van, mert a férjem autószerelő és az ő ruháinak sajnos kell egy külön gép, gondolhatjátok...

Az egyik gép 5 éves, a másik 1,5 éves. Mindkettő Electrolux. Tökéletesen meg vagyok velük elégedve, soha semmi probléma nem volt egyikkel sem, pedig a régebbi alaposan igénybe van véve.

Szeretem a mosószer adagoló részt is az újabbiknak, mert kivehető, könnyen tisztítható. Külön öblítős funkció van a mosás után, így a babruhákat duplán tudom öblíteni vele.

Ha egy harmadik gépet kellene venni(remélem nem!), akkor is ezt a márkát választom.

2010. szept. 9. 14:09
 12/17 anonim válasza:

Nekünk whirlpool felültöltős van.

Anyunak whirlpool elöltöltős.

Nekem a felültöltősek jönnek be, meg vagyok vele elégedve!!!

Már 4 éves, eddig minden oké vele!

2010. szept. 9. 14:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is jobban szeretem a felül töltőseket, mégpedig azért, mert abba utólag is be tudok dobni ezt-azt, az elöl töltősnél viszont ha már víz is van benne, akkor ez nem igazán megoldható.
2010. szept. 9. 14:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, ha mar az is kerdes lenne, hogy melyiket vedd, akkor en AEG-re, vagy Mielere szavasznek, a kovetkezo gepunk valamelyik lesz a ketto kozul, ha lesz ra keret. De remelem, hogy ez jo sokara lesz.
2010. szept. 9. 15:41
 15/17 anonim válasza:
Jajj, jajj! Eltértünk az eredeti kérdéstől, azaz, hogy milyet NE vegyen a kérdező! Szóval szerintem drága, elöltöltőset ne vegyél. Nem vennék olyat se, amin nincs gyerekzár. (Mostanában a másfél éves lányom többször újraindította a mosógépet, én meg csak csodálkoztam, hogy milyen sokáig tart egy-egy mosás :)
2010. szept. 9. 19:37
 16/17 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a hozzászólását,vettünk ma egy electroluxot,egész jó áron,75.000-ért,remélem beválik nekem is mint sok mindenki másnak.Egyébként az AEG és a Miele tényleg nagyon jó,de még 800ezer körül is láttam Mielét,nem tudom lehet az már tereget és vasal és el is pakolja a ruhákat.

Még egyszer mindenkinek kösz.

2010. szept. 10. 12:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Csak még egyet a Mieléről...! Van tehetős rokon,akinek van.Hozzájuk hordjuk a síruhákat,van rajta egy program,bele kell tölteni a szert,és IMPREGNÁLJA a sícuccot.A rokonságba mindenkinek Ők csinálják:

Ezt semelyik más gép nem tudja.

2010. szept. 10. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!