Anyukák! Melyik mosógépet NE vegyem meg?
Kettő mosógépem van, mert a férjem autószerelő és az ő ruháinak sajnos kell egy külön gép, gondolhatjátok...
Az egyik gép 5 éves, a másik 1,5 éves. Mindkettő Electrolux. Tökéletesen meg vagyok velük elégedve, soha semmi probléma nem volt egyikkel sem, pedig a régebbi alaposan igénybe van véve.
Szeretem a mosószer adagoló részt is az újabbiknak, mert kivehető, könnyen tisztítható. Külön öblítős funkció van a mosás után, így a babruhákat duplán tudom öblíteni vele.
Ha egy harmadik gépet kellene venni(remélem nem!), akkor is ezt a márkát választom.
Nekünk whirlpool felültöltős van.
Anyunak whirlpool elöltöltős.
Nekem a felültöltősek jönnek be, meg vagyok vele elégedve!!!
Már 4 éves, eddig minden oké vele!
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását,vettünk ma egy electroluxot,egész jó áron,75.000-ért,remélem beválik nekem is mint sok mindenki másnak.Egyébként az AEG és a Miele tényleg nagyon jó,de még 800ezer körül is láttam Mielét,nem tudom lehet az már tereget és vasal és el is pakolja a ruhákat.
Még egyszer mindenkinek kösz.
Csak még egyet a Mieléről...! Van tehetős rokon,akinek van.Hozzájuk hordjuk a síruhákat,van rajta egy program,bele kell tölteni a szert,és IMPREGNÁLJA a sícuccot.A rokonságba mindenkinek Ők csinálják:
Ezt semelyik más gép nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!