Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Anyukák! Melyik mosógépet NE...

Anyukák! Melyik mosógépet NE vegyem meg?

Figyelt kérdés
Tönkrement a régi és vennünk kell másikat.Melyiket ajánlanátok,kinek milyen van?Előnyöket hátrányokat márkát írjatok!
2010. szept. 9. 12:30
1 2
 1/17 anonim válasza:

Nekünk "márkátlan" van (REGAL) amikor egyszer szerelőt hivtam hozzá - folyt belőle a viz- a szerelő hülyét kapott mert nincs alkatrész és szerviz háttere egy éves garancia volt rá.

elöltöltős és azon a gigszeren kivül hibátlanul müködik szóval ha nincs rá sok pénz akkor akár ilyet is lehet venni.

2010. szept. 9. 12:36
 2/17 anonim válasza:
Én soha többet nem veszek elöltöltőset, a felültöltős szebben mos.
2010. szept. 9. 12:49
 3/17 anonim ***** válasza:

En indesitet nem vennek. Tele van veluk minden, raadasul az aruk nagyon kecsegteto, viszonylag nem dragan adjak azokat, amik mar jonak tunnek, szaritogepesek, meg miegymas. De hogy oszinte legyek szemelyes tapasztalat alapjan nem sok jot tudnek elmondani roluk.

5 eve en is elcsabultam egy szaritogepes indesitre, fel evig birta az elso javitasig, ami nem kicsi volt, a vezerlo romlott el. A gep az exemnel maradt, amig meg tartottuk a kapcsolatot 3szor volt nala szerelo. Egyebkent egy ev garancia volt ra, OK, ingyen szereltek, de a kiszallasi dij mindig fizetos, tehat nem ingyen volt a javitas vegulis.

Tobb ismerosom jart hasonloan az indesit geppel.

2010. szept. 9. 12:50
 4/17 anonim ***** válasza:
3. valaszolo vagyok: bar az eloltoltos szebb, erdekesebb, de en is felultoltost vettem most, mert nekunk helykihasznalas szempontjabol jobb volt es tobben azt mondtak, amikor valogattam, hogy a felultoltossel kevesebb a gond.
2010. szept. 9. 12:51
 5/17 anonim válasza:
Én Indesitet vettem 3 éve, és az égvilágon még semmi baja nem volt. Előtte Whirlpool mosógépünk volt, annak fél év után leszakadt a dobja, pedig sosem tömöm meg ruhával a gépet. Az Indesit nálunk bevált!
2010. szept. 9. 12:55
 6/17 anonim válasza:
Elöltöltőset nem vennék. A régi felültöltőset jobban szerettem, a centrifuga nekem hatékonyabbnak tűnt.
2010. szept. 9. 13:20
 7/17 anonim válasza:

Mi egy fél éve vettünk electrolux felültöltős gépet.

Ami leginkább mellette szólt, az az, hogy nem hagyományosan van rajta az adagoló. A régi gépünknél bármennyire is vigyáztam folyton belebüdösödött, belepenészedett az öblítő.

Ennek az adagolója a dob felett van, és kivehető, szétszedhető. Nagyon szeretem.

2010. szept. 9. 13:21
 8/17 anonim válasza:

Nekem is Elextrolux felültöltős van. Szemeztem még a Samsung ablakossal is, de végül is ez nyert.

Tesóm boltvezető egy műszaki boltban, azt mondta, vagy Electrolux vagy Samsung. Az Indesittel tényleg sok probléma van.

2010. szept. 9. 13:28
 9/17 anonim ***** válasza:

Korabbi valaszolo vagyok, aki szerint Indesitet ne.

En nem azt mondom, hogy mindegyik indesittel baj van, de rendszeresen talalkozom indesit mosogepre panaszkodo ismerosokkel, vagy ha szoba kerul a tema (forumozok is tobb helyen), akkor is rendszerint jonnek az "Indesittel igy-ugy jartunk tortenetek". Tobbet panaszkodnak ra, mint az osszes tobbi markara osszesen. Plusz ugye nekunk sem valt be.

Ettol fuggetlenul biztosan vannak szerencses darabok, mertha mindegyik rossz lenne, akkor nem forgalmazhatnak.

De megsem mernek beprobalkozni vele, mert igy ket kis gyerekkel a hatam mogott es a nem tul nagy bevetelunkkel nincs merszem es idegrendszerem kiprobalni, hogy mi jot veszunk-e, vagy sem.

2010. szept. 9. 13:40
 10/17 anonim válasza:
100%

Csak indesitet ne!

Nekünk fél év után kiszakadt a dob, úgy kellett felnyitni mint egy konzervet, és azon keresztül próbáltuk kiszedegetni a ruhákat amik természetesen tönkre mentek. Aztán jöttek megcsinálni, amit egy házi susztermunkának lehetett mondani.

Az szintén elromlott amit megjavítottak, szintén mosás közben nyílt ki a dob....ennyit a felül töltősről. Azóta visszakaptuk az árár amiből vettünk elektroluxot. 4 ÉVEhasználom, heti 10-12 mosással. Semmi baja, szuperjó!

Ha mosógép egyértelműen elektrolux, de ha van rá keret akkor még inkább AEG!!!

2010. szept. 9. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!