Mit csináljak a vizes ruhákkal amég nem lesz új mosógép?
Figyelt kérdés
Elindítottam egy mosást, persze az én ruháim voltak benne. És a gép tönkre ment. Konkrétan szétb*sz az ideg. Oké, hogy venni kell egy újat, de van egy csomó ruhám benne ami nem 2 forint volt, mit csináljak így velük??2022. jan. 11. 21:33
11/29 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy menthetetlen a gép. Nálunk pl pont egyik nap csinálta ezt, mosás közben megállt és csak búgott. Annyi baja volt, hogy a cső, amin ki van vezetve a víz, befagyott és nem tudta kiengedni a vizet. Lehet, hogy nálad sincs nagy gond. Pl nem tud vizet venni, mert el lett zárva a csap.
12/29 A kérdező kommentje:
Nem lett elzárva hozzá sem lett nyúlva...
2022. jan. 11. 22:11
13/29 anonim válasza:
Bölcsészek...
De jó hogy nem vagyok a szomszédod...
Micsoda hiszti mehet ott :D
Mosd ki kézzel, mit kell ezen ennyit rinyálni.
A gépen meg nézd meg mit mutat hibakódot, lehet hogy csak valami triviális problémája van.
14/29 anonim válasza:
Milyen szőnyeg lesz vizes???
B+, mossál kézzel addig vagy szárítsd meg a cuccokat úgy ahogy vannak
Amúgy meg 95%ra tippelem, hogy eldugult a szűrő
15/29 anonim válasza:
Oszt’ milyen típusú a gép és mi volt az error kód?
16/29 A kérdező kommentje:
csak annyit írt Error
2022. jan. 11. 22:50
17/29 anonim válasza:
Oké, de milyen gép??? Villog valami gomb az error felirat mellett??
18/29 A kérdező kommentje:
Most kitisztítottam a szűrőr, tiszta gané volt, olyan dolgok kerültek oda hogy csak néztem
2022. jan. 11. 23:11
20/29 A kérdező kommentje:
Elindult, de majd 1 óra múlva kiderül.
Mindenesetre ez a szűrő jó ötlet volt, köszönöm!
De eddig azt mondták rossz az elektronikája és régi le kell cserélni.
2022. jan. 11. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!