Miért csinálja ezt a mosógép?
Egy 18. évéden járó AEG. :)
Úgy 8 éve kezdte ezt a manővert egy kabátnál, aminek szőrös volt a kapucnija.
Más baja nincs egyébként.
Más ruhákkal együtt? :)) Nem csak a plüssös anyagok miatt nem centrizi? Mert azt pl. a miénk se. A plüss nagyon durván felszívja a vizet, és túl nehéz lesz a nagy fordulatszámú centrihez. Ilyenkor leáll.
Nyilván ha a plüssös cuccokat külön teszed, akkor az már annyira nagyon nem lesz nehéz, mint a többi anyaggal együtt és akkor már viszi.
Próbáltam én már mindenhogy beletenni a gépbe, de akkor az a válasz, hogy túl nehéz.
Köszönöm!
Az ùjabb mosogépekben van már külön takaró,és kabát mosó program is ,törölközöt viszont az én mosógépek minden gond nélkül kimosa a többi színesek együtt.
Én amúgy nyugdijaznám ezt 18 éves gépet.
A mai okos mosógépen nekem sem centrizi ki a nagyobb takarókat, rongyszőnyegeket.
A 20 éves Bosch mosógépem minden szívbaj nélkül ráindította az 1000 fordulatot :D igaz, majd szét esett mire végzett, de kicentrizte.
Valóban a súlyautomatika a gond.
Még nincs 18, majd csak tavasszal... :)
Szívem szerint én is nyugdíjaznám, de ezenkívül más probléma nincs vele. A mosógépcsere fontossági sorrendben most kb. a 8. helyen áll nálam, az anyagi lehetőségeim pedig végesek.
Nahát! Egy okos mosógép ilyet csinál? Nem gondoltam volna. Nem vagyok híve az "okos" kütyüknek, még okos telefonom sincs, és nem is érzem szükségesnek, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!