Miért csinálja ezt a mosógép?
Figyelt kérdés
A plüssös anyagokat, mint pl. strandtörölköző, ágytakaró, egyszerűen nem hajlandó más ruhákkal együtt kicentrizni. külön öblítőprogramot kell indítanom Ezeknek.2020. aug. 31. 21:58
11/15 anonim válasza:
Mivel a mosógéped nagykorú lett nem fogad szót neked, azt csinál amit akar, majd ha 70 éves lesz, akkor veled fogja elvégeztetni a mosást, mivel már vén és illik segíteni az öregeket. Küld el a mosógépet egyetemre vagy dolgozni 😂 Amikor 10 évesen elkezdett rosszalkodni, akkor kellett volna a kezére, akarom mondani a dobjára koppontani, de most már késő, mert a fejedre nőtt, 18 év felett már neki is van szava 😂 És nem lehet nyugdíjazni, mivel 65 a nyugdíjkorhatár. A rokkantnyugdíjas sem lesz, mivel nem hibás, csak rosszul lett növelve 😂😂😂
12/15 A kérdező kommentje:
92 éves koromban majd szolgálom a 70 éves mosógépemet? Szép kis sors vár rám, ha megérem ezt a kort, meg a mosógép is! :) Ami igaz, az igaz, tanulhatna egy kis jó modort a 15 éves hűtőmtől! :) Szerintem az egészben a 13 éves cicám a ludas, aki szintén nagyon engedetlen, és imád a mosógép tetején aludni. DDD
2020. szept. 1. 19:50
14/15 anonim válasza:
Nekem vadonatúj bosch mosógépem van simán ki centrifugálta a 3 nagy törölközött szinesruhákal együtt .igaz 7 kg bír Egyszere.
15/15 A kérdező kommentje:
Egy vadonatúj mosógéptől ez el is várható.
Az enyém 5kg-t bírt újkorában, most nem tudom mekkora a súlylimit nála.
2020. szept. 2. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!