Kávéfőző, ami "nagyüzemi" főzésre is alkalmas?
Figyelt kérdés
Kicsi, egyszerű presszókávét tudjon főzni. Itthon semmi sallangot nem igénylünk, csak a finom erős feketét, abból is sokat.(kiesik a kapszulás, filteres, és sajnos a darálós a mérete miatt). Milyen megbízható márkát tudnátok ajánlani?(ha linkelitek is a terméket megköszönöm) az ára max 40ig2022. jan. 10. 07:10
1/5 anonim válasza:
Nincs ilyen. Legyen olcsó, főzzön valódi espressot, ne foglaljon helyet, gondolom hozzáértés se kelljen hozzá és a kávé se legyen drága, de az is jó legyen...
2/5 anonim válasza:
Pláne 40ig, milyen normális gépet kapsz manapság ennyiből?! Realizáld az igényeid, álomvilágban élsz.
3/5 anonim válasza:
Legolcsóbban egy Philips vagy Krups automata darálóssal jártok.
Az min duplája a limitnek 80-100 egy ilyen.
40k ért nincs olyan a piacon amit szeretnétek.
Valahol engedni kell...
Esetleg egy használt ilyen automata gép.
Napi 1 KV -val hamar behozza az árát egy kapszuláshoz.
4/5 anonim válasza:
Ezek jó kis gépek, de ennél olcsóbban nem jössz ki. A kapszulás géphez képest 1-2 év alatt megtérül.
5/5 A kérdező kommentje:
Végül beszereztem egyet, 34ért. Amire kell, arra tökéletes. És annyira erős finom kávét csinál, hogy nem kell a nagyüzemi főzés sem.
A philipszet néztem, ha lenne helyem azt hoztam volna haza😊
2022. jan. 11. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!