Vezeték nélküli, vagy robotporszívót érdemesebb venni? Szívesen várok akár konkrét típusokat is
Szia, mivel nekem nincs küszök xiaomi robotporszi van. Nagyon jó dolog! Feltérképezi a terepet és tudja,hogy mit csinál. Nem csak faltol falig jár.
Amikor merülőbe van elindul egyenesen a töltőre.
Nekünk is van mindkettő
Nekem a robotporszívó nem igazán tetszik pedig direkt nem egy olcsó sz*rt vettem. 😅A másik vezeték nélküli morzsa porszívóval,nekem ez jobban bejön.
Köszönöm az eddigi válaszokat, még várok további tapasztalatokat :)
Kedves 2-es, esetleg leírnád, hogy melyik dyson van Neked?
Xiaomi Roborock Gen1 van már 3 éve. Nagyon jó vétel volt.
95%-ban megcsinálja a munkát, csak pár helyen kell rásegíteni egy vezetékmentes kézivel ahova nem tud bemenni.
Szisztematikusan megy körbe, ügyesen kerülgetve a bútorok lábait. Ha végzett visszamegy a töltőjére. Csak a portartályát kell kézzel kiönteni amikor kész, meg 2-3 havonta a forgó seprűjét kell kicsit megtakarítani a rátekeredett hajszálaktól, más teendő nincs vele.
Be lehet azt is állítani, hogy időzítve vagy rendszeresen induljon magától, de a mobil appal távolról is indítható akár. Töltöttem fel rá magyar hangkészletet, most már nem kínaiul mondja, hogy a takarítás elindult.
Ha újat kellene vennem ismét ilyet vennék.
2-es vagyok. A V8 absolut, a legalapabb porszívó 6 fejjel. Nagyon szuper tenyleg, az autót is tökéletesen lehet vele takarítani, de a lakásban is sok különféle feladatot meg lehet vele oldani. Pl portörlés, kanapé tisztítás, matracok… lehet hogy így elmondva nem tűnik nagy tudománynak, de tenyleg nagyon kényelmes használni.
A xiaomi pedig szépen porszívóz, csak ott akad el, ahol sok a kábel illetve a fürdőszoba szőnyeggel nem bír el, viszont ugye ezzel csak a padló porszívózható/ felmosható.
Nekem egy roborock S5 és egy s6 van, tökéletes.
A 2 Dyson /2 szint/ árából 5 évig jön a bejárónő és lemossa az ablakokat kipucolja a kádat etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!