Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lehet a baja a hűtőnek?

Mi lehet a baja a hűtőnek?

Figyelt kérdés
Kombi hűtő, alul fagyasztós rész van, felül a sima hűtő rész. A felső rész aljában folyton jég képződik amely lassan olvad és ott van a víz, de a jég is folyamatosan ott marad. Egyébként rendesen üzemel. Miért lehet ez a jelenség?
2021. dec. 19. 16:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

No lám... mégiscsak a nekem volt igazam az 1-es válaszban?

"Hogy miért képződött jég, még most sem értem"

általános iskolás téma... a vízből lesz a jég miután fagypont alá süllyed a hőmérséklete!

Most akkor erről is lesz még vagy 20 válasz és aztán a végén kiderül, hogy ebben is igazam van? :DDDDD

2021. dec. 26. 19:46
 22/22 A kérdező kommentje:

Talán értem már miért volt ott jég. Mert a lent lévő fagyasztó "hidegje" lefagyasztotta az eldugulás miatt odakerült vizet.

De azt nem írtam hogy nem volt itt igaza egy válaszolónak sem. Sőt, köszönöm hogy rávezettetek a megoldásra.

2021. dec. 27. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!