Mire kell figyelni, amikor hűtőt veszek? Mit kell egy mai modern hűtőnek tudnia?
Nálam már ott kezdődik, hogy olyat vennék, ahol fordítva van.
Alul a fagyasztó, felül a hűtő.
A fagyasztó ritkábban van nyitogatva, a hűtőbe jobb a belátás, ha felül van.
Nekem is alul fagyasztós. Így napi szinten nem kell a földig hajolgatni.
Van energia cimke, azon megtalálsz minden fontosat. Minél több garancia idő.
Nekünk volt felülfagyasztós. Amíg egyedül éltem okés volt, nem jártam benne túl sokat. Amióta többen vagyunk, nagyon idegesítő volt, hogy guggolni kell, ha keresek valamit és a fagyasztó sem túl nagy, így vettünk egy nagyobbat, aminél felül van a hűtő. Ez mostmár számomra is alap. Sokkal kényelmesebb.
A másik alap nekem a no frost, hogy ne igényelje viszonylag gyakran a leengedést. Volt is egy gyors szócsatánk ebből az eladóval az üzletben. :D
Aztán fontos volt, hogy A+ legyen minimum, de az sem baj, ha több + is van.
Fontos a garancia és hogy van-e szakszervize kis hazánkban. Lehet-e pl. alkatrészt kapni hozzá.
Aztán nekem nagyon fontos a minőség és az elosztás is. Ha nagyon kopogós műanyag, látszik pl. hogyha az ajtóba teszek két üveget, akkor letörik a műanyag polc, az alapból kizárós.
Én nagyon szeretem nyáron az italhűtő polcot, így nekem az is fontos lenne már. Legyen zöldésges fiók is. Mégjobb, ha két rekesz van.
Amin én meglepődtem, hogy mostanában sok hűtőben nem áthelyezhetők a polcok, vagy ha igen, akkor is csak pár centit lehet rajtuk variálni. Engem ez zavart.
Ja, és a fagyasztó rész tök jó, ha ládás és polcos is, mert akkor eltudom dönteni, hogy hogy akarok bele pakolni, de ilyet viszonylag keveset találtunk.
Nekem ennyi igényem van. :D
2-es vagyok és azt lehagytam, hogy a kombinált, vagyis fagyasztóval ellátott hűtők esetében létezik egy és kétkompresszoros verzió is. Az utóbbi több okból is előnyös, mert a fagyasztó nagyobb kapacitása miatt képes azonnal gyorsan fagyasztani a frissen elhelyezett ételt (jobb teljesítmény), valamint adott esetben a hűtő és fagyasztó részt külön-külön lehet vezérelni, akár lekapcsolni.
Szóval esetemben csak 2 kompresszorost vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!