A nespresso vertuo gépekhez lehet venni máshol is kapszulát?
Szerintem ez annyira új, hogy a nagy kávécégek még nem álltak rá...
Sőt, az is lehet, hogy nem is fognak... Mert kevés embernek van ilyen gépe, nem éri meg nekik ráállni olyan termékre, amiből kevés fogy.
A normál Nespresso kapszulát már szinte az összes nagyobb kávécég gyártja...
“A gép felismeri a kapszula peremén lévő egyedi vonalkódot, és annak megfelelően automatikusan beállítja az ideális előáztatási időt, vízmennyiséget, hőfokot és forgatási sebességet. A hanghatás más mint az eddig megszokott, jól hallani, ahogy a masina belsejében nagy sebességgel forog a kapszula.“ (forrás: [link]
utána kerestem a neten és valószínű ezért nincs hozzá más féle :( azért köszönöm szépen a válaszokat ❤️
Mit hogyan értek...??
A magas árhoz kitalált szemfényvesztő duma....!
Nem, egyébként tényleg máshogy főzi a kávét. A kapszulás dobozra is rá van írva hogy az espresso pl 40 ml, vannak hosszabb kávék 150 és 250 ml-sek stb.
Nekem régen original kapszulás kávéfőzőm volt, azon csak két opció volt a rövid meg a hosszú, ez meg tényleg magától tudja hogy mekkorának kell lennie a kávénak.
Bármilyen kávéfőzővel tudsz több vizet ereszteni - ehhez nem kell NASA-fejlesztésű cucc... :)))
a régi nespresso-nál is újra megnyomhattad a gombot, és akkor még présel át vizet a kapszulán... Tényleg nem kell emögé űrtechnikát gondolni. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!