Megengednétek magatoknak egy kapszulás kávéfőzőt az alábbi feltételek mellett? ⬇️
Egyedül élek bár nem olyan sok fizetésből. (130-150ezer, mikor mennyi, függ attól is, hogy van-e szombat benne ugye) Hitelt nem fizetek. Csak egy macskám van.
Nem cigizek, nem iszok. Nem járok el bulizni mert nem az én világom. Jobb szeretek itthon olvasni. Ha vannak jó akciók szoktam is rendelni könyveket mert itt nincs könyvesbolt.
Mostanában a dobozos kávékat szoktam inni amik tele vannak cukorral. Ha simán iszok kávét mindig édesítővel ízesítem.
Már rég szemezgetek egy kapszulás kávégéppel csak eddig szüleimmel laktam, tőlük függtem, kotyogósunk volt mindig.
Viszont nem valami olcsók ezek a kapszulák.. kicsit sajnálnám is rá a pénzt.
Ti vennétek a helyemben? Megengednétek magatoknak ha másra nem nagyon költötök?
Nescafé Dolce Gusto Piccolo gépét néztem, csak 16 ezer. Napi kétszer innék csak és vannak napok amikor nem is szoktam.
Nagyon vacilálok rajta..
Nekem a kotyogós nem annyira jön be, kinek mi ugyebár.
A kapszulás gép olcsó ára a "beetetés" része, hogy utána csak a drága kapszulásat használjad majd évekig, mert azon van a tetemes haszon.
Persze, ha neked megér évi egy havi fizetésedet az, hogy "urizálsz", akkor rajta.
Akciók sokszor vannak és van, hogy egyik boltban olcsóbb, mint a másikban.
Urizálok?! 🤣 Nem cigizek, nem iszok, nem járok drága éttermekbe és bulizni sem. Szerintem ennyit megengedhetek magamnak, nem?!
Vagy akinek kapszulás kávégépe van az csak urizál? Érdekes, de nem is akarok belemenni egy felesleges vitába. Neked ez a véleményed=elfogadtam csak ez az urizálás szerintem túlzás.
Az urizálás egy igen enyhe kifejezés egy olyan személyre aki gyakorlatilag "nyomorog", mivel még a minimálbért sem éri el a havi fizetése, mégis az egy havi fizetését kiszórja az ablakon.
Amúgy pont a lényeget nem érted.
De hajrá!
Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy te ugyanaz a tanárnő vagy aki már itt panaszkodott, hogy alig jön ki a fizetéséből.
Onnan, hogy nemrégiben kb hasonló fizetéssel panaszkodott itt egy tanárnő.
Neked is szép estét.
Én nem nézem semmibe ezt a kapszulásat.
VAn nekünk is és vissza tértünk a kis kotyogóshoz.
Nem is lehet össze hasonlitani mennyivel jobb és finomabb eza kávé.
Ráadásul meg sokall olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!