Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógép nem mutatja a hátra...

Mosógép nem mutatja a hátra lévő időt!?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy beko mosógépünk, de nem mutatja a hátra lévő időt, egyik programnál sem.

Csak a használati utasításból tudjuk, hogy mennyi idő egy program.

Neten már keresgéltem, de semmit se találtam.

Mit tudnánk beállítani, hogy működjön?

Előre is köszi!

Modell neve: WRS5511BWW

2021. nov. 7. 10:46
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Szivesen.

2021. nov. 7. 10:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez gyors volt. Köszi! :D
2021. nov. 7. 10:52
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Biztos, hogy van rajta ilyen funkció? Csak mert nem mindegyiken van!
2021. nov. 7. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Tudnál a mosógép kezelőpanelról egy képet feltenni ide, amin a kijelző is látszik?

Valahogy így:

[link]

2021. nov. 7. 10:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem kéne lennie rajta ilyen funkciónak
2021. nov. 7. 11:00
 6/10 A kérdező kommentje:

Bocsi a képet csak így tudom feltölteni ide :D

[link]

2021. nov. 7. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Én nem látom a panelen a helyét az időnek. Mintha nem lenne rajta ilyen funkció. Az idökésleltetés helyét látom (time delay), hol mutatja, de az idő helyét nem látom. Az én mosógéppanelemen egyértélműen oda van írva a a "h min" jelzés és az időkésleltetést is itt mutatja. Ez a panel olyan, mintha csak az időkéslteltetést tudná mutatni, de a programból hátralévő időt nem tudja már mutatni.
2021. nov. 7. 11:19
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos a mi gépünkön sincs ilyen :(

van hozzá app is (Candy), de egyrészt olasz kb minden, másrészt nem úgy működik, ahogyan kellene (bár évek óta lehet fejlesztették, de azóta már kitapasztaltam, hogy kb hány perces a mosás).

2021. nov. 7. 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha online rendelted, és a képen látszott az a funkció amit hiányolsz, akkor el kell keserítselek, azok nem mindig helyesen vannak társítva a termékhez.

Érdeklődj a gyártónál:

06 1 700 4378

Hétfő - Csütörtök 08:00 - 17:00

Péntek 08:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva

2021. nov. 7. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
45%
Az olcsóságnak ára van. De a többség amúgy sem azonnal tereget. Délelőtt beteszed a szennyest, délután vagy kora este pedig kiteregetsz, arra már biztosan készen lesz.
2021. nov. 7. 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!