Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Fel Kapcsoltam a konyhába a...

Fel Kapcsoltam a konyhába a villanyt és csak nagy szikrát láttam és most nem megy sehol a villany. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 13:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Gondolom a konyhába ki vágta az áramot.
2021. nov. 2. 13:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a biztosítékokat. Biztos levágta.
2021. nov. 2. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Valami hideget, szendvicset, zsíroskenyeret.
2021. nov. 2. 13:21
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Amit felkapcsoltál azt kapcsold le, keresd meg a biztositékokat (kismegszakitokat) és kapcsold vissza azokat amelyikeket levágott kismegszakitok illetve ha még olvado biztositék is van, annál nézd meg a szálat, szükség szerint cserélj betétet. Ha ekkor rendben van minden a konyha világitásán kivül, akkor vagy hivj szerelöt a konyhaihoz, vagy láss neki a hibakeresésnek. (Ha kell, kérj további segitséget.)
2021. nov. 2. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Szilvásbuktát, mert azt szeretem!

Viccen kívül: megnézed a konyhai izzót, szükség esetén kicseréled. Aztán visszakapcsolod a kismegszakítót, ha utána sem jó, akkor hívsz egy villanyszerelőt.

2021. nov. 2. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsold vissza az áramot. Az a lámpa nem fog világítani többé, de a többi berendezés még működni fog.
2021. nov. 2. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Ollóval villanyt kapcsolni ?

Hátperszehogykivágja.....

Sablon kell hozzá,hogy ne szaladjon mellé.

És akkor szép lesz a vágás.

Én is úgy szoktam.

2021. nov. 2. 14:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Kint pirosat világít a villany óra akkor ott vissza kéne kapcsolnom
2021. nov. 2. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:
63%

Kellene lennie ott egy kapcsolónak ami nem abban a helyzetben áll mint a többi. Na azt kell visszakapcsolni. Érdemes pumpálni ha esetleg nem akarna berögzülni.

Ha ezek után megint szétbont (amikor felkapcsolod a konyhába a villanyt).

Akkor lehet hogy jó ötlet kihívnod egy villanyszerelőt.

2021. nov. 2. 14:39
 10/11 Leveltetu ***** válasza:
100%

Ha van parod akkor hivd fel, hogy vegyen egy egot a konyhaba mert kiegett illetve fel kell kapcsolni a biztositekot a tablanal.

Ha nincs parod akkor valamelyik pasi szomszedot meg kell kerni, hogy tegye meg ugyanezt es ha van egy csere egoje akkor adja oda amig visszavasarolod.

Ha pasi vagy es emeleten laksz, nyisd ki az ablakot es ugorj....mert ennyire nem lehetsz szanalmas.

2021. nov. 4. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!