A szaritogepek nagyon hasznosak lehetnenek, de a ruhak nagyreszet nem lehet beletenni akkor ti telen mit csinaltok?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt szaritogepem, de most kellett , mert a lakasban nem lehet szaritani,viszont a ruhaim 90% nem szaritokompatibilis. Ti mit csinaltok, hogyan hasznaljatok? nem hiszem h senkinek sincs 100% pamut ruhaja.#pamut #szaritas
2021. okt. 17. 23:54
11/16 anonim válasza:
Szerinted csak ez a kétféle anyag létezik: pamut és műszál? :D :D :D
Hallottál már funkcionális szövetről például? Megnéznélek pamut pólóban futni/túrázni/kerékpározni.
12/16 A kérdező kommentje:
Van paratalanito is szaritoval tehat a ketto kombinalva van
amugy kotekedni nem er :D az ember mindennapjaiban nem tura es sport cuccban van.
koszonom azoknak akik a kerdesemre normalis valaszt adtak es segiteni probaltak tapasztalatuk alapjan.
2021. okt. 18. 14:31
13/16 anonim válasza:
Nálunk 1x volt olyan mosógépem ami száritos is volt de nekem nem jött be inkább lakásba szárítotam.sima ruhaszáriton ,most olyan lakásba lakunk ahol figyelni kell a páratartalmat,a fürdőszobában ott kereszt szellőztetésel oldjuk meg ezt. viszont van padlás részünk így ruhát padláson teregetem ki télen nyáron.
14/16 anonim válasza:
Mi is mindent belerakunk, 50 ruhából talán 1 ment össze, de ennyi a mosógépben is előfordul.
15/16 A kérdező kommentje:
Persze a szelloztetes alap, de az sem megoldas mindig, mert van hogy telen parasabb a levego kint mint bent,se baj.
koszonom meg1szer koszonom
2021. okt. 18. 21:56
16/16 anonim válasza:
Mix programon minden megszárad, az ágyneműt szoktam csak pamut programra állítani, azt is csak azért, mert nagy a súlya. Farmert mondjuk nem keringetem 2 órát a gépben, csak akkor, ha mást is mosok és szárítok, ami kék, meg a törölközőket sem külön. Vagy mini szárogatóm, azt is szoktam használni, de azért a selyemblúzon kívül eddig még minden a gépben szárítottam. Ja, télikabátot nem, meg a gumis fürdőszobaszőnyeget. Minden mást igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!