Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen robotporszívót ajánlaná...

Milyen robotporszívót ajánlanátok ami fel is tud mosni?

Figyelt kérdés
Ár/értékben legyen jó.
2021. szept. 25. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Mosni egyik se tud
2021. szept. 25. 12:39
 2/7 Vortrex ***** válasza:
69%

Nekem otthon egy Xiaomi Robotvacuum mop pro-m van, ami a kategóriájában az egyik legjobb nedves törléssel rendelkező porszívó, és igazából meglepően jól csinálja, egész jó a végeredmény, de ennek ellenére is max 2x használtam, mert egyrészt némi előkészületet kíván: felszerelni rá a törlőt, kicserélni a tartályát, feltölteni vízzel, a végén meg visszaalakítani és elmosni a törlőt, amellett hogy egy 25m2-es helységet majdnem fél órán át gyalul.

Először jópofa, de hamar belátni, hogy ennyi erővel én is felmoshatnék 5p alatt.

2021. szept. 25. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Persze mert mint írtam felmosni nem tud. Nekem itthon roborockok vannak de nem felmos hanem töröl. Egy tenyérnyi ronggyal és pár deci vízzel felmosi nem lehet. A koszt szét tudja kenni amennyiben ez valakinek a célja. sima feltörles amit tud, foltosra csinálja
2021. szept. 25. 14:15
 4/7 Szirty ***** válasza:
54%

Semmilyet. A felmosáshoz kell egy vödör víz (esetleg kettő is).

Ezek a játékszerek két deci vízzel operálnak...

2021. szept. 25. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Ha felmosást (törlést) akarsz, akkor külön robotot vegyél.

Nem értem, mi ez a kombigép "mánia", értem én, hogy olcsóbb, csak semmire se jó.

2021. szept. 25. 22:27
 6/7 Szirty ***** válasza:
83%

"...csak semmire se jó."

Az univerzális dolgok mindig ilyenek.

Mindenre jó egy kicsit. De sokkal kevésbé mint az amit kifejezetten egy célra készítettek.

(svájci bicska, ásólapát, mobiltelefon, C programozási nyelv, stb :)

2021. szept. 26. 07:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én szüleimnél egy Sencor SRV8250 teljesít szolgálatot és cáfolnám azt, hogy a feltörlés része nem ér semmit. Nyílván nem felmos, de nem is arra használjuk. A kisebb foltok eltűntetésére amik szét vannak szórva a lakásban és amihez kár lenne a nagy felmosót elővenni tökéletes plusz ezzel még jobban portalanít szóval van értelme! A Roborock S7-re pedig főleg nem lehet azt mondani, hogy nem ér semmit és nemsokára jönnek a még jobb hibrid robotporszívók mint a Roborock G10 és a Dreame Bot W10, de nem csak a Xiaomin belül vannak ilyenek! Ecovacs Deebot X1 Oni és a Midea W11 is ilyen csak mivel ezek mindegyike nagyon új ezért várni kell még rájuk. Ezeknek a feltörlése már elég hatékony és önmagának megtisztítja a mopját így nem ken szét semmi mocskot (persze ha nem iszonyatosan ragadós). Szerintem ha feltörlős hibrid robotporszívót akarsz akkor aktív vízadagolása legyen. Ilyen a Vacuum Mop Pro, Viomi SE és Dreame D9 és ezek alá ne add. A külön felmosó robot ami pl az iRobotnál van sem jobb max nagyon kicsit véleményem szerint ellenben drágább!
2021. szept. 26. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!