Mi lehet a baja? A hűőszekrényünk folyton hűt.
Figyelt kérdés
..tudom ez a dolga de hogy állandóan ???Leolvasztottam és nem változott semmi!Valaki ötlet javaslat!2008. dec. 10. 20:52
1/7 anonim válasza:
Ha hagyományos "sima" hűtő, akkor a mélyhűtő dobozhoz hozzá van erősítve egy hőmérséklet jeladó. (akkora, mint egy cigi)
Nálunk ez valahogy elszabadult, és a szoba hőmérsékletét érzékelte, 24 órát melózott szegény, és nagyon jegesedett emiatt. Ezt nézd meg először, de lehet, hogy a helyén van, csak simán elromlott.
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy kipurcant a termosztátja, akkor ki kell cseréltetni benne.
3/7 anonim válasza:
Lehet hogy megszökött a gáz belőle.(Kilyukadt valahol a cső)
4/7 anonim válasza:
A termosztát szállt el. Javíttasd meg mielőtt frigid leszel! (Ezt viccnek szántam)
5/7 anonim válasza:
Ismerős téma :) A miénk már pár termosztátot a magáévá tett. Az utolsó csepp az volt amikor fél év alatt 2 őt kimustrált ezekután kapott egy manuális időzítőt. Az egy órából 15 percen át kap áramot mindössze. Azáltal a hőmérséglet ideális benne. Egyedüli hátránya, hogy olyankor világít csak a lámpa ha működik és áram alatt van :( Viszont kedvünk szerint szabályozható pár mozdulattal :))))
6/7 Tüzifa válasza:
Inkább vegyél egy normális hűTőszekrényt!
7/7 anonim válasza:
sajnos nem értek a hűőszekrényekhez.. de ha esetleg problémád lenne a hűtőszekrényeddel nyugodtan kérdezz, ahhoz értek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!