Hogy lehet vízkőteleníteni a SZARVASI MINI ESPRESSO kávéfőzőt?
Az interneten de főleg a youtube-on olyan megoldások vannak amik nekem nem váltak be. Tiszta ecetet öntenek bele ráadásul van egy légtelenítő szelepe. Nekem a MINI ESPRESSO van aminek csak a tetején vagy egy beöntő nyilás.Azért gondoltam a vízkőtelenítést mert már nagyon lassan jött le a kávé. Azt olvastam, hogy HAVONTA kell ezt a műveletet elvégezni. Nekem 1 éve volt az előző.
Az ecetes megoldással azt értem el, hogy csak csepeg ki belőle a víz. Így a kávé sem fog lejönni belőle.
Tud valaki hasznos tanácsot adni?
Köszönöm
Köszönöm a válaszokat.
Hagytam állni 1 éjszakán át. Szó szerint CSEPEGVE jön le. Még tavaly is olyan erővel nyomta ki a vízet mint egy sugárhajtómű és most már csak csepeg.
És ha ecet vagy citromlé esetleg vízkőoldó akkor higgítva vagy töményen?
Valószínűleg akkor maga a cső is vízköves, oda is be kellene valahogy juttatni az ecetet. (Nem látom magam előtt a készüléket, nincs ötletem, hogy hogyan. Fecskendővel talán? Vagy párszor így ecettel végig futtatni a főzőprogramot?)
Én nem szoktam hígítani az ecetet, zsupsz bele az üvegből.)
Köszönöm a válaszokat.
Kárt nem tehet a gépben a vízkőoldó vagy az ecet és vagy a citromlé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!