Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Sodastream “orvosság ízű”?

Sodastream “orvosság ízű”?

Figyelt kérdés
Nem régiben vettünk egy Sodastreamet, mert nálunk nagyon fogynak az üdítők és úgy gondoltuk ez megoldja a problémáinkat. Több baratunknak is van és mindannyian azt mondjak, hogy pont olyan mint a sima Pepsi. Ugye a géphez adtak egy Pepsi maxot. Mindent az utasítások alapján csináltunk, de mégis volt egy elég kellemetlen mellékíze a kolának. Azóta mindent megpróbáltunk. Kevesebb szirup, szűrt víz, szűretlen víz, másmilyen víz, ásványvíz (igen ásványvíz Sodastreamhez), több időre hagyjuk állni, de semmi, mindig ugyan az az kellemetlen “köptető szerű mellék íz”. Azt gondoltuk biztos romlott a szirup, azóta vettünk, egy sima cukros Pepsit is, de ugyanolyan. Alap esetben valszeg túl tenném magam rajta és elfogadnám, hogy a Sodastream ilyet tud, de állítólag az hivatalos információ, hogy a KFC-k, mozik is ugyanezt a fajta szirupot kapják, mostmár a KFC-ben is voltam kólát inni, (:/) hogy biztos rosszul emlékszem, de nem ott finom, nincs mellek íze. Mi lehet probléma?

2021. aug. 20. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A sima szódának is mellékíze van?
2021. aug. 20. 16:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem annak nem, csak a kolának. Nem tudom tudod-e, vannak ezek a drága kólák 7-800 Ft 330 ml. Azoknak van ilyesmi gyógyfú-orvosság mellék íze.
2021. aug. 20. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Magát a szirupot én is vettem külön, csak szódával pohárban keverni, de én se lettem tőle függő.
2021. aug. 20. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem szabad beletenni a szirupot, csak külön pohárba és úgy rá a víz.
2021. aug. 22. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!