Melyik SodaStream gépet ajanljatok?
Én SodaStream Easy-t vettem kb. fél éve és eddig egyáltalán nem bántam meg.
Vettem hozzá két extra palackot, így a hűtőben mindig van egy lehűtve, hogy mire a kész szóda elfogy, legyen egyből friss hideg. A másikat pedig melóba hordom.
Nem tudom, Magyarisztánban mennyi a csere, itt Németországban 8-9 euróért cserélik.
Nekem 2-3 hónapig elég egy patron.
PET-palackok teljesen eltűntek a konyhából (itt gyűjteni kell és visszaváltani), ráadásul a fröccs sokkal finomabb igazi szódával mint ásványvízzel.
Ugyan elfogultan írok de, nálam a hagyományos fém szódásszifon van és, teljesen meg vagyok vele elégedve + az alkatrészellátás is biztosított.
A Sodastream gépről annyit tudok hogy, aránylag drága valamint nem tudok arról hogy, alkatrészt árulnak-e hozzá és, egyszer se használtam olyat és emiatt, inkább a klasszikus 1-2 literes fém szifont ajánlom. Meg ha az elromlik akkor otthon is javítható.
A Sodastream patronnal kapcsolatban meg máshol is érdeklődjön mert, én erre sajnos nem tudok válaszolni.
"nálam a hagyományos fém szódásszifon van és [...] az alkatrészellátás is biztosított"
Az jó. És milyen gyakran romlik el a szódásszifonod?
Mondjuk ami ennél is fontosabb kérdés: milyen gyakran kell cserélgetni benne a patront, hol találsz még cserét, és meddig még?
Egy darab SodaStream patron nálam 2-3 hónapig elég, és gyakorlatilag minden közértben cserélik.
Cserealkatrész? Hova, minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!