Forrólevegős fritőzről fel tudtok világosítani?
Tesómnál láttam ilyet, nem is hallottam eddig róla. Nagyon tetszik. Mennyi idő alatt süti meg a mirelit cuccokat?
- rántott szelet
- burgonya
- csirkemáj
- halrúd
Semmilyen zsíradék nem kell bele? Gazdaságosabb, mint a villanytűzhelyem? Végső kérdés, melyiket érdemes megvenni?
Köszi!
"Gazdaságosabb, mint a villanytűzhelyem?"
Nem.
"Tesómnál láttam ilyet, nem is hallottam eddig róla."
Tesód akkor tud mesélni róla.
Egyébként ugyanaz mintha sütőbe raknád lékgeveréssel.
Nem újdonság, és nem terjedt el pánikszerűen.
Ha magadra főzöl, esetleg jó választás lehet, csak kis adagokat tudsz készíteni, és nem szapora.
"Gazdaságosabb, mint a villanytűzhelyem?
Nem."
Nem is tudom, 1000W körüli fogyasztás mellett, ennyit egy főzőlapom is fogyaszt, és ahhoz még zsiradék is kell. A sütő légkeverést azért érzem rossz példának, mert egy sütő 40-50 literes, a fritőz meg nem annyi, fizikai tény, hogy könnyebb felmelegíteni.
Teljesen jó, mi megvagyunk vele elégedve.
Nekünk Delimano van, csak ajánlani tudom.
Hamar kész van benne, amit szeretnél, és nem szükséges zsiradék. Azért forró levegős.
Nem kell mellette állni, jelez ha kész. Tudsz hőfokot, és időt állítani.
Kitárgyaltuk már ezt a témát irr, keress vissza a kérdések között! Van sok infó!
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..
Nekema Philips Airfríer van, a legostobább amit kapni lehet. Mechanikus csilingelős időzítő és tekerős hőfokszabályzó. Direkt nem az okosságokkal felvértezett vettem.
Arra amit te is mondasz kiváló cucc! A fagyasztott kacatokat csak beledobálod az előmelegített sütőbe és amíg megsül addig kiszórod a tányérokat az asztalra :D
"Mennyi idő alatt süti meg a mirelit cuccokat?"
Néha kinyitom és megnézem hogy jó-e. 5-10-20 perc attól függ mit sücc! A zacskókon lévő a légkeveréses sütéshez javasolt időt hőfokoz szoktam figyelembe venni kábé! A sajtot például nem szabad annyi ideig bent hagyni, mert rommá olvasztja. Ki kell tapasztalni.
Semmilyen zsíradék nem kell bele?
A gyári cuccokon van annyi ami elég bele.
Ha nyers krumplit teszel bele akkor arra azért kell egy kicsi. 1-2 evőkanál fél kilóra mondjuk.
"Gazdaságosabb, mint a villanytűzhelyem?"
Én azért vettem, mert az albérletben nem volt jó a sütőm úgyhogy nekem nem is volt választásom. Viszont ha van jó villanyos légkeveréses sütőd akkor nem biztos hogy megéri. 2-3 főre lehet ezekkel sütni - hacsaek nem az XXXL-est veszed. Ha 1-2 főre kell vacsira néhány darab akármit, meg két marék burgonyát megsütni akkor tuti jobb, mert már kész vagy ezzel mire a nagy sütő felmelegszik.
"Végső kérdés, melyiket érdemes megvenni?"
Jó kérdés! én a legbutábbat vettem, jobban hiszek a szememnek, fülemnek, tapasztalatomnak mint a gépbe épített programoknak. Ráadásul azok is csak azt tudják csinálni amit én: bekapcsol, kikapcsol! :DD
" A sütő légkeverést azért érzem rossz példának,"
Már az elején leírhattad volna, hogy önigazolást keresel, és csak olyanok írjanak, akik egyetértenek veled, és akkor leírtad volna, hogy szerinted a sütő az nem jó, nagy, sokat fogyaszt, és zsír kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!