Mit kellene csinálnom a hajnyíró ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 hónapja vettem egy Remington Color cut hajnyíró gépet amit nagyon megbántam vissza akartam vinni, de azt mondták hogy csak akkor cserélik ki, ha a hajnyíró gép rossz elküldik szervízbe és ha a szervíz úgy látja akkor azt az összeget le lehet vásárolni amennyibe a hajnyíró került. Szétszedtem a hajnyíró gépet, de fogalmam sincs mit kellene vele csinálnom, hogy a szervíz ne tudja megcsinálni. Valaki tud ebben segíteni?
Válaszokat előre is köszönöm!
2021. aug. 14. 17:03
1/6 anonim válasza:
Mivel szétszedted, elvesztetted a rá vonatkozó garanciát.
2/6 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire ügyeskedő, ráadásul úgy, hogy ügyeskedni sem tudsz.
Megvetted, megbántad, így jártál, tanulópénz. Plusz, ahogy az 1-es írta, mivel szétszedted, ezért buktad a garanciát.
3/6 anonim válasza:
Kétszer kellett elolvasnom, mert nem hittem a szememnek. :D
add el valakinek és vegyél másikat!
4/6 Szirty válasza:
Hajnyíró ellen kiváló védelem a bukósisak... :)
5/6 anonim válasza:
Fogd le és kapcsold be, hátha leég.
6/6 anonim válasza:
Vegyél egy pengés borotvát helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!