Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hajnyíró gép pengéit ábra...

Adam1c1 kérdése:

Hajnyíró gép pengéit ábra szerint beolajoztam, de vajon jól sejtem, hogyha a vágóél síkos akkor nem vág semmit ?

Figyelt kérdés
Huszenkétezret fizettem egy panasonic ER-GB80-H503 hajnyíróért, és már első vágásnál is tépte a hajamat. előtte viszont az útmutató szerint beolajoztam, ahogy kell. később gondolkoztam el rajta, hogy talán nem ott kellett volna. A két penge között célceszűbb, és ha jól gondolom, akkor az éleket jobb ha szárazon tartom.

2021. márc. 9. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért tép mert hulladék a penge. Vegyél egy Moser vagy Wahl nyírógépet abba nem fogsz csalódni! Előtte kb. 10 fajta hajnyíróm volt de ég és föld a különbség egy profi és egy félprofi gép között. [link]
2021. márc. 9. 17:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez is eszembe jutott, csak hát én nekem ennél jóval olcsóbb gépeim is vannak, amik meg nem tépik a hajam, pedig tényleg filléresek. szóval nagyon fura hogy az említett márkák egyes típusaival azonos árban lévő panasonic gép meg ilyen szinten gyenge volna ?
2021. márc. 9. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy jártam mint te tépett, idő előtt lemerült stb... Felb@szott agyilag a legutolsó philips hajvágómon és vette egy litiumos Wahl Magic Clip-et. Több 1 éve használom, tükörből vágom a hajam és nagyon happy vagyok a végeredménnyel. Soha töbet philips, panasonic, remington, braun, BaByliss társai félprofi hajvágó...
2021. márc. 9. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem remington van, azt is kell olajozni, és nem tép egyáltalán, pedig már 5-6 éve megvan.

nyugtass meg hogy szárazon vágod a hajad ugye?

2021. márc. 9. 17:50
 5/6 A kérdező kommentje:

WOW ! Hát ezek szerint ez egy szerencsejáték, és a termék árából semmiképp nem érdemes kiindulni. Azért döbbenetes, hogy négy - kilenc ezres gépekbe sikerül vállalható pengét pakolni, míg ugyanez egy huszasért nem megy. vagy legalábbis nem mindig.

.....am természetes szárazon vágom a hajam, igen.

2021. márc. 10. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem Philips van és tökéletes , ez már a második.

AZ első is jó még csak a műanyag fésűje eltört és olyat meg nem lehet kapni. Több mint 10 éves és a penge még jó benne. A második az kb 2 éves.

2021. márc. 13. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!