Split klíma vásárlás hogyan?
Az érdekelne, hogy vannak e olyan helyek ahonnan lehet klímát venni magán emberként is vásárolni.
Arra gondolok, hogy telepítési nyilatkozat nélkül is mint régebben mielőtt behozták ezt a klíma törvényt.
Bárhol megveheted.
"elegendő arról nyilatkozni, hogy a jövőben képesített vállalkozással telepítteti majd a megvásárolni kívánt berendezést. "
Így hogyan érvényesítesz garanciát?
Értem én,hogy nem biztos hogy kell,de nekem 10 év garancia többet ér(még 5 is..)mint amit megspórolsz,mert nem olyan jelentős összeg az szerintem.
Olyan ez mint kocsit venni úgy idegentől,hogy jó lesz üzemben tartóival..
Ezt nem is tudtam, hogy 2019-ben jött egy ilyen törvény módositás.
Végül is akkor nem sok értelme van magának a 2015-ös törvénynek hisz akkor ugyan úgy a vásárlóra van bízva, hogy ki fogja telepiteni mint 2015 előtt.
Persze ha magamnak mókolom akkor a garancia nyilván ugrik, de pofátlanul sokat elkérnek a klímások.
Az olcsóskodásra értettem.
Megveszi olcsón,felszereli magának,vagy hív egy szerelőt aki többért teszi fel, mintha az általa hozott ugyanolyan klímát tenné fel.
Garanciát maximum akkor vállal,ha valami cimbi,de még azt is kétlem.
Még egy alap kínai gree klímához is ad a szerelő 10 évet,ha évente egyszer kipucoltatod vele.
Szóval el sem tudom képzelni,hogy mennyit lehet így spórolni,hogy mellé meg vállalod a kockázatot.
"menj be egy klímás céghez"
Nem kellett email megkeresésre küldték a telepítési tanúsítványt.
A mai modern hűtőközegek környezet kímélők ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!