Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Split klíma vásárlás hogyan?

Split klíma vásárlás hogyan?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy vannak e olyan helyek ahonnan lehet klímát venni magán emberként is vásárolni.

Arra gondolok, hogy telepítési nyilatkozat nélkül is mint régebben mielőtt behozták ezt a klíma törvényt.

2021. aug. 13. 12:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szlovákoktól nem lehet rendelni?
2021. aug. 13. 13:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Bárhol megveheted.

"elegendő arról nyilatkozni, hogy a jövőben képesített vállalkozással telepítteti majd a megvásárolni kívánt berendezést. "

2021. aug. 13. 13:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Így hogyan érvényesítesz garanciát?

Értem én,hogy nem biztos hogy kell,de nekem 10 év garancia többet ér(még 5 is..)mint amit megspórolsz,mert nem olyan jelentős összeg az szerintem.

Olyan ez mint kocsit venni úgy idegentől,hogy jó lesz üzemben tartóival..

2021. aug. 13. 13:14
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

#13.

A kettő teljesen más.

2021. aug. 13. 13:19
 15/19 A kérdező kommentje:

Ezt nem is tudtam, hogy 2019-ben jött egy ilyen törvény módositás.

Végül is akkor nem sok értelme van magának a 2015-ös törvénynek hisz akkor ugyan úgy a vásárlóra van bízva, hogy ki fogja telepiteni mint 2015 előtt.

Persze ha magamnak mókolom akkor a garancia nyilván ugrik, de pofátlanul sokat elkérnek a klímások.

2021. aug. 13. 13:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Az olcsóskodásra értettem.

Megveszi olcsón,felszereli magának,vagy hív egy szerelőt aki többért teszi fel, mintha az általa hozott ugyanolyan klímát tenné fel.

Garanciát maximum akkor vállal,ha valami cimbi,de még azt is kétlem.

Még egy alap kínai gree klímához is ad a szerelő 10 évet,ha évente egyszer kipucoltatod vele.

Szóval el sem tudom képzelni,hogy mennyit lehet így spórolni,hogy mellé meg vállalod a kockázatot.

2021. aug. 13. 13:37
 17/19 anonim ***** válasza:
28%
Persze minden azért van, hogy a nagy és gonosz politikusok tovább hízzanak, és nem azért mert a Szomszéd Pista bácsi 4 sör után egy ezresért rakja fel a klímákat majd mikor megy el a súlyosan mérgező klímagáz akkor meg mindenki széttárja a kezét és sír a tv2 híradóban , hogy kirohad a szőlő meg a búza a savas eső miatt. A klíma törvény sok részében nevetséges de ez a része pont nem. Amúgy menj be egy csomó OBI-ban áll stocokban az aláírt papír, vagy ha van hozzá pofád menj be egy klímás céghez és ígérd meg nekik, hogy velük csináltatod csak adjanak papírt hátha lesz olyan aki ad. üdv egy klímaszerelő
2021. aug. 13. 14:16
 18/19 anonim ***** válasza:

"menj be egy klímás céghez"

Nem kellett email megkeresésre küldték a telepítési tanúsítványt.

2021. aug. 13. 14:33
 19/19 A kérdező kommentje:

A mai modern hűtőközegek környezet kímélők ha jól tudom.

2021. aug. 13. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!