Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen márkájú kombinált...

Milyen márkájú kombinált hűtőszekrényt vegyek, ami nem jegesedik be sűrőn és 3 részes nagy mélyhűtő része legyen. Ariston, Fagor? Stb.

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 19:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Lemnaradt a tipus: LG a konyhai.
2008. dec. 11. 08:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon hasznosak voltak. Főleg a hűtőgépszerelő úré. Mostmár biztosan üveg polcosat veszek pedig majdnem rácsost vettem. Belső levegőkeringtetőset és temészetesen A energia osztályút. Márkára nézve lehet, hogy a Siemens vagy Aristont. Kb.110 e Ft-ért. Remélem sokáig jó lesz, és kevesebbet fogyaszt mint a mostani, ami amúgy nem régi, 2001-brn vettem Zanussi 2 kompresszoros, 3 fakkos mélyhűtővel alul. De szerintem ez okozza azt, hogy az idén sok lett a villany végszámlám. De lehet, hogy a légkondi tette LG B energia osztályú.
2008. dec. 12. 20:49
 13/20 anonim ***** válasza:
25%

"Egy választ nem azért pontoznak le, mert nem szakszerű, hanem mert nem "Hasznos". "

...hogy te milyen okos vagy...

Műszaki érzéked viszont a 00-val egyenlő!

2008. dec. 13. 16:50
 14/20 anonim ***** válasza:
34%

"Egy választ nem azért pontoznak le, mert nem szakszerű, hanem mert nem "Hasznos". "

...hogy te milyen okos vagy...

Műszaki érzéked viszont a 00-val egyenlő!

Bekaphatod!

2008. dec. 13. 17:58
 15/20 anonim ***** válasza:
29%
Kapd be te!
2008. dec. 15. 20:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hűtőgépszerelő visszanézne, esetleg válaszolna egy kérdésemre? Ezért kérdem itt, hátha ide visszanéz. Az a kérdésem, hogy nekem is kombi, no frostos hűtőm van, és a háta néha lejegesedik (természetesen belül) olyan, mintha a rajta folyó víz cseppekben megfagyott volna. Ez néhány óra múlva eltűnik, gondolom leolvasztaj magát és úgy, de rendszeresen előfordul. Köszi, ha válaszol nekem.
2008. dec. 20. 20:00
 17/20 anonim ***** válasza:
87%

A hűtőgépszerelő vagyok, aki a legelső választ is írta (miszerint az is jegesedik, ami NO FROST kategóriájú).

Nos arról van szó, hogy két okból jegesednek ezek a hűtők is. Az olcsóbbikban (jellemzően a 100-130 ezres kat.) nincs olyan szűrő, ami 100% ig kiszűri a párát (elég drága technológia) a bejuttatott levegőből, így a pára (átlag lakás levegőjében kb 20%) a lehűtött levegővel jut be, majd ott kicsapódik.

A másik lehetőség az "ajtóval bejuttatott" levegő, ugye, szintén a lakás levegőjéből. Ez mikor kicsapódik, kis buborékokban, majd ezek közül egy -mivel túl kövér- megindul lefelé, ami megfolyik, majd ez megfagy. Ezt látod. Azt tudom mondani, hogy a hűtőd tökéletesen működik, semmi baja.

Télen ez a probléma általában csökken, mert a levegő páratartalma -a fűtésnek köszönhetően- csökken.

Van még egy jegesedési forrás:

Ha valami (próbáld ki mondjuk egy paradicsommal, vagy paprikával) hozzáér a hátfalhoz, átfagy, és lejegesedik körülötte. Ezért nem szabad semmit hozzányomni, mert az a pára, amiről fentebb írtam, meghízik a dolog körül, ami hozzáér, és megfagy. Erősen rontja a hűtő hatásfokát.

2008. dec. 20. 22:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a választ.
2008. dec. 28. 20:30
 19/20 anonim ***** válasza:
18%
Csak gratulálni lehet a kiváló, előzékeny stílusotokhoz. 29-éves izének: Szakszerű amit írtál, csak nem hasznos. Ez igaz. Ezért húzott le aki lehúzott. Egyébként meg senkit nem érdekel a céged. Bocsánat, ez van. Tudod, aki tudja, az csinálja, aki nem tudja, tanítja, aki tanítani sem tudja, az igazgatja. Nem. Nem kell, hogy tessen.
2009. dec. 17. 11:09
 20/20 anonim válasza:
80%

2009-12-17 11:09 válaszolónak

Lehet, hogy a szerelő úr nem ajánlott konkrét típust, ettől még sokkal hasznosabb a hozzászólása mint pl. a tiéd.

Mert a probléma gyökerére kívánta felhívni a kérdező felhasználó figyelmét, s talán a javaslatait betartva nem is kell újabb költségbe vernie magát.

Ez az igazi segítő szándék és tanács, nem pedig az általad is tanúsított jellegtelen és értéktelen beleugatás, ami abszolút semmilyen információt nem hordoz.

2011. okt. 8. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!