Milyen márkájú kombinált hűtőszekrényt vegyek, ami nem jegesedik be sűrőn és 3 részes nagy mélyhűtő része legyen. Ariston, Fagor? Stb.
Mindegyik hűtő (KIVÉTEL NÉLKÜL!) jegesedik, HA
-nem csukod be azonnal, miután betetted v. kivetted amit akartál;
-melegen teszel be valamit;
-sokszor van kinyitva, és a külső levegő (tele párával) túl sokszor jut be;
-valami nekiér a hátsó falhoz (legtöbben nem is gondolják);
-nem megfelelően van beállítva a hőmérséklet;
Szerintem vegyél olyan hűtőt, ami nem a legolcsóbb, eredendően a jobb anyagfelhasználásból, névből, energiabesorolásból. A vagy A+ megfelelő. Vigyázz, a mélyhűtő rész sok esetben külön energiabesorolást szokott kapni, ami olcsóbbaknál sokszor B vagy C! A szintek elválasztója ne rács legyen (milyen jó, könnyű tisztítani, mert keresztül esik a morzsa, de a funkcióját, miszerint minden emeletnek megvan a maga hőmérsékleti viszonya, ergo, minden emeleten mást kell/lehet tartani) hanem üveg, vagy műanyag.
Egy normális hűtő 80-100ezer HUF. Ez van. :(
Itt elolvashatod a lényegét:
Én 3 éve vettem valami 110 ezer forintért egy LG GR-389SQF-et, ami levegőkeringetéses (Multi air flow), eddig még egyszer sem kellet leolvasztani! Tulajdonképpen nem is tud lefagyni, mert hideg levegő befúvással hűt.
Ilyen:
Olyat válassz, amin szerepel a No frost felirat.
Na, ilyen sem volt még... 29 éve szerelek hűtőket, erre épül a jelenleg 39 főt foglalkoztató egész országra kiterjedő hűtőgépszerelő cégem, nem mellesleg két német iskolában tanítom azt, amiről véleményt írtam, és jelenleg a válaszom (első válaszoló) nem jelenik meg, mert nem hasznos... :)
Ez a jó ebben a rendszerben, hogy ha két három emberke úgy gondolja, hogy ő mindig paradicsomot tesz a hűtőbe, és neki nem fagy, mert rá van írva NO FROST, akkor az no frost és punktum.
Tudja egyébiránt itt egyikőtök is, hogy VALÓBAN hogyan működik egy mai processzor-vezérelt hűtőgép?
És a hideg levegő honnan lesz? Terem?
"Na, ilyen sem volt még... 29 éve szerelek..."
Üdv Kedves "Kolléga"!
Teljes mértékben egyetértek veled!
Sajnos itt azokat pontozzák le akik jó válaszokat adnak és alá is tudják támasztani a véleményüket.Akinek a kérdésére nem az általa elvárt válasz érkezik az lepontoz!
Én már sokszor voltam ilyen helyzetben. Először én is bosszankodtam, de most már nem érdekel.
29 éve hűtőt szerelők figyelem!
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztart..
@"Na, ilyen sem volt még... 29 éve szerelek..."
És
"Üdv Kedves "Kolléga"!"
Egy választ nem azért pontoznak le, mert nem szakszerű, hanem mert nem "Hasznos".
Ilyenkor a hasznos válasz kb. így néz ki:
X éve hűtőgépeket javítok, a tapasztalatok szerint az YZ márkával vannak az ügyfeleim a leginkább megelégedve.
Egyébként az én hűtőm is le szokott fagyni, na nem az, ami a konyhában van, mert arról még egyszer sem kellett jeget kaparni, (pedig a kölykök rendszeresen nyitva hagyják az ajtaját mikor jégkrémet vesznek ki) hanem az amit a garázsban használok nyáron sört hűteni! Az egy kb. 45-50 éves kilincses Szaratov. Ha bekapcsolom még a szomszédok is hallják, és Pakson riadót rendelnek el, mert "Z" energia osztályú. De ha feltekerem 2. fokozatra, akkor fagyasztóként működik.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!