Hogyan lehet tönkretenni egy pirítóssütőt? (Várom az ötleteket)
A helyzet az, hogy van egy jó pirítóssütőnk, teljesen normálisan működik, ennek ellenére apám felhozott egy másik, használt pirítóssütőt, ami a kukára lett kitéve. Nekem nincs gusztusom belőle enni, csak ő használja, de olyan iszonyatos bűz árad ki belőle használat közben, hogy az egész lakásban meg lehet fulladni, hányingerem van tőle, akárhányszor használja!!! Nem lehet megértetni vele, hogy szenvedek tőle! Most pedig amúgy is jön a tél, amikor még ennyire se lehet szellőztetni a fűtés és a hideg miatt, és az kész halál lesz, ráadásul pirítóssütési szezon lesz, nem fogom bírni ezt az iszonyatos hányingerkeltő bűzt!!! :(
Hogyan lehetne elrontani ezt az ócska pirítóssütőt anélkül, hogy látszódna, hogy emberi kéz tette tönkre? Ötletek?
Nekem magától szakadt el benne az 'izzószál'. =)
Húztam ki a megpirított kenyeret és elszakadt. Pedig a legjobb gépezet volt. :D
A pirítóssütő hivatalos elnevezése: KENYÉRPIRÍTÓ!
Ultragáz, hogy valaki kukázott szarból egyen.
Ezt akár meg is lehetne mondani neki.
Amúgy meg véletlenül le is lehet verni az asztalról vagy bekapcsolva kellene hagyni egy órára, hátha leég.
véletlenül ejtsd le
majd véletlenül taposs rá vagy 3x
önts bele véletlenül egy kis vizet
mintha véletlenül felborítottad volna a kancsót
Vannak ezek a vágódeszka helyettesítők--műanyagból.Abból egy bele,max-ra állítva--biztos siker !!!
Utána a szellőztetés:min.1~2 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!