Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mobil klíma kivezetése?

Mobil klíma kivezetése?

Figyelt kérdés
Van egy mobil klímám, minden szuper, teszi a dolgát, de nyitott ablak mellett nem valami gazdaságos. Nagy az ablak, így a zipzáros hálós megoldást elvetettem. Én a hullámkartonra gondoltam, azt beilleszetém az ablak keretbe, esetleg több réteget összeragasztanék, egy lyukat rá. Ez talán a legolcsóbb megoldás, csak nem tudom mennyire lenne jó így. A befelé nyomuló levegőt biztos felfogná, persze a vákuumhatás akkor is lenne, nyilván.
2021. jún. 27. 22:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Fúrni se a falat, se az ablakot nem szeretném, mert lehet jövőre, 2 év múlva beszereltetek egy split klímát.
2021. jún. 27. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
2021. jún. 27. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Én beépítettem az egyik teraszra nyíló használaton kívüli dupla ajtóba.

A külső ajtó felső részén fújja ki a meleget, az alsó részén pedig szívja.

A belső ajtóba van beleépítve, csak az előlapja lóg be a szobába, és csak a hideg levegőt fújja be.

2021. jún. 27. 23:02
 4/5 A kérdező kommentje:
3. Kartonpapírt? Amúgy ez egy 120x120-as hőszigetelt faablak, sajnos csak egy szárnyú.
2021. jún. 27. 23:07
 5/5 anonim válasza:
Nincs redőny? Milyenkez volt ilyen ablak sin, az bele a redony sinbe, es ra hizuk a redonyt,abba bele a cso, nekunk igaz valami nem oke, mert nagyon hamar megtelt a tartalya vizzel, neked is nagyon melegszik a kivezeto cso? Felert nallunk egy langyos radiatorral..
2021. jún. 28. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!