Normális, hogy porzsák nélküli porszívó ilyen gyorsan elveszíti az erejét?
Vettem egy Ariete álló porszívót, ami porzsák nélküli. Nem egy bonyolult szerkezet, egy hepa filter, motor, azon ilyen habszivacs szűrő és kb ennyi.
Azt írta HEPA nem mosható, de úgy voltam nem baj, évente veszek másikat.
Kb 6-7 porszívózás után teljesen elment a szívóerő.
Fura, mert fej nélkül ha a csőhöz teszem a kezem szív, fejjel egyáltalán nem, de nincs eltömődve a fej.
Ha rajta a fej, két perc után kikapcsol túlmelegedés miatt.
Ha nincs rajta, akkor nem, de tökéletesen átjárható a fej, bármit átdugok rajta, akkor a levegő hogy nem megy át rajta?
Úgy szívott 1 hónapja, hogy a linót felszedte, most meg ezt csinálja.
Tönkremehet a hepa ilyen gyorsan?
Havonta kéne cserélni 6000ért?
Sose volt előtte porzsák nélkülim. Mit csinálok rosszul?
6-7 porszívózás eredményét aszalod a gépben? :D Te állat! Ne csodálkozz, hogy megadja magát! Hát mi terem meg abban a gépben... talán még T-Rex is! :D Minden porszívózás után illő lenne kitakarítani!!
Az meg hogy át tudsz dugni valamit valahol még nem jelent semmit. Lehet, hogy egy porcicán átdugot a töltőtollat, de attól a levegő még nem fog áthatolni
Ha a fej fent van és nem szív és a fej nincs fent és szív akkor egyértelműen a fejben van valami gebasz! Szivasd meg ellentétes irányban!
A porszívó minden alkatrészét illik és kell tisztítani, különben nem fog rendesen üzemelni!
A fejet csöveket, gégecsövet, portartályt, szűrőket, ki kell mosni!
Ürítem én minden porszívózás után meg szárazon átkefélem belülről, hogy ne retkesen tegyem el, félreértés ne essék, nem termesztek benne palántákat 😀
Csak új nekem eddig ez a technológia. Régiben kicséreltem a papírzsákot ha megtelt és kész, az 15 évig szívott mint at atom.
Nem gondoltam, hogy ennek ennyire ápolni kell a lelkét, vagy nem dolgozik 🤷♀️
A fejen egy rongyot is át tudok húzni, nem vágom hogyan lehet eldugulva, de most már bosszant.
Azt a papírszűrőt vagy mi az,, simán vagy tíz éven keresztül ahelyett,hogy ujjat vettem volna, simán kimostam csap alatt..
Nem mállik szét,nem rohad szét,olyan lesz mint új korában.
Füldugóval kell porszívózni,mert süvít a levegő mint a huzat..
Max hamarabb porosodik vissza a szoba !
De egy új Karcher papírzsákkossal is ez a helyzet..
Viszont már egy gagyi vízszűrős is sokkal jobb mint ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!