Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Beépíthető hűtőt vennék. Aeg...

Beépíthető hűtőt vennék. Aeg vagy Bosch legyen?

Figyelt kérdés
A régi Siemens hűtőm nagyon nehezen viseli a nyári meleget, ilyenkor 10 fok alá se megy benne a hőmérséklet, N klímaosztályú, beépített, a ház 30 fokos. Mindenképp olyat vennék, ami már magasabb környezeti hőmérséklet mellett is lehűti magát kellőképpen. A keret 250k, 300 liter feletti térrel. Aeg vagy Bosch a megbízhatóbb vajon?
2021. jún. 26. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Mind egy mert csak a màrkàt fizeted meg.Belseje ugyis beszàllitoi cèges.
2021. jún. 26. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:
A lényeg, ne krepáljon be 3 év múlva. A mostani Siemens 17 éves.
2021. jún. 26. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az aeg régen jó megbízható német márka volt. A német kollégám szerint már eladták a gyártást a kínaiaknak, ettől én még szeretem. A sütőm és a tűzhely ilyen nálam.

Mosógépből komolyabbat akartam, bosch lett. Viszont szoftveresen olyan bug-os, hogy a hajam égnek áll. Indításnál többször csippan, lezár, majd kidobja a zárat. Általában mindig másodszorra indul.

Egyszer nem kapott vizet, elkezdte üresen kergetni a szivattyút, ráengedtem a vizet, töltötte is meg pumpálta is ki egyszerre. Nem tudom meddig csinálta volna, ha nem húzom ki.

A kávégépem is bosch. C ciklusonként kéne kérnie vízkőtelenítést. 2 hetes kora óta kéri, és hiába csinálom meg, villog a led tovább. Azóta 5 éves, de idegesítő. De már lexarom.

Ezek után aeg beépíthető hűtőt vettem tavaly, eddig elégedett vagyok.

2021. jún. 26. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
*x-ciklusonként
2021. jún. 26. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
AEG cuccokkal nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Bosch meg olyan felemás, van nagyon jó, meg nagyon hitvány termékük is. Mindenesetre mi Electrolux Side by Side hűtőt vettünk, hasonló az AEGhez. Nagyon elégedett vagyok vele.
2021. jún. 26. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!