Lehet butaságot kérdezek,de vennék egy vezetékes fúrót és szeretném az autoban tartani,de attól tartok,h tönkremegy föleg télen vagy a párától.Lehetséges ez?
nekem fűtetlen a műhelyem, szépen át szokott fagyni minden ami ott van.
1 dolog ment tönkre: az akkus fúró akkuja. azt hittem faterom bevitte magához, de nem, kint töltötte a telet, úgyhogy kellett egy akku
ami fagyveszélyes - festékek, stb. azt leviszem a szuterénba.
semmi másnak nem lett baja soha. az inverteres hegesztőnek sem, a köszörűnek, a sarokcsiszolóknak sem. A saját gyártású körfűrész 40 éve kint van. és a hidraulikus hasítógép is kibírta az elmúlt 6 telet.
a kompresszorra figyelek oda, hogy ne maradjon víz használat után a rendszerben.
pont attól csapódik le rá a pára ha a hideg gépet beviszed a lakásba okoskák :DDDDD
A szemüvegre is akkor csapódik le amikor bemész, nem akkor amikor kint vagy.
Mondjuk azt nem értem miért akarja valaki a fúrót az autóban tartani, de tuti nem lesz gondja.
Gondolj csak az autóban lévő rádióra, télen hányszor van fagypont alatt, mikor beülsz beindítod a fűtést, rádiót és semmi baja, pedig sokkal finomabb elektronikai eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!